Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Orgazem - 2

Najboljši način, kako pripeljati žensko do vrhunca, vas bo šokiral!

J.V./N.J.
05. september 2015, 07:53
56
Velikost pisave:

Moški orgazem doživijo lažje kot ženske. Pravzaprav, kar 91 odstotkov moških veliki O doživi tekom seksa, medtem ko to velja za le 64. odstotkov pripadnic nežnejšega spola. Zanimivo je to, da moški trdijo, da orgazem med seksom doživi kar 85 % žensk, kar pomeni le eno – da ga njihove partnerice hlinijo.

Orgazem
(Foto: Profimedia)

V študiji, ki so jo opravili v Ameriki in v kateri je sodelovalo 1931 ljudi od 18 do 59 let, so udeležencem postavili vprašanje, kateri spolni položaj, jih napogosoteje privede do orgazma. In rezultati vas bodo šokirali. Na presenečenje vseh, je največja možnost, da ženska doživi vrhunec analni seks. 94 % žensk je priznalo, da jim ga je tako uspelo doživeti.

Samo 31 % pripadnic ženskega spola, ki so sodelovale v anketi, so se zgrozile ob ideji, da bi analnem seksu sploh govorile. Strokovnjaki trdijo, da so osebe, ki so analni seks pripravljene poskusiti bolj sproščene, avanturistične in zaradi tega tudi lažje dosežeje vrhunec. Na drugo mesto se je uvrstil oralni seks, saj na ta način veliki O doživi 80 % žensk, temu pa sta sledila samozadovoljevanje in vaginalni seks.

Par v postelji - 1
(Foto: Profimedia)

Znebite se predsodkov

O analnem seksu kroži ogromno mitov in prav zaradi teh se ga ženske v veliki meri izogibajo - čeprav se številne globoko v sebi dobro zavedajo, da v njem uživajo. Katera mišljenja o tej povsem naravni spolni praksi so napačna, kaj je res in kaj ne?

Mit št. 1: Analni seks je sprevržen

Analni seks ni noben bav bav in prav nič sprevrženo in 'bolano' početje – če ga seveda prakticiramo na pravi način. Številne ženske v njem uživajo, nekatere tako tudi lažje doživijo orgazem, res pa je, da se ga je treba lotiti pravilno. Pomembno je, da moški ne prehiteva in sili svojega korenjaka skozi zadnjično odprtino, temveč pri tem uporabi veliko lubrikanta in žensko pred tem ustrezno pripravi. Anusa se tako lotite najprej z lubrikantom in prstom ali erotično igračko, počakajte, da se partnerica popolnoma sprosti, šele nato naj gre zares.

Mit št. 2: Če jo je bolelo prvič, jo bo tudi drugič, tretjič ...

Nikakor ne drži. Če je bila za žensko prva izkušnja boleča, to ne pomeni, da bo tudi vsaka naslednja. Morda je imela prvič smolo, ker partner ni upošteval pripravljalne faze. Ali pa sama še ni bila pripravljena na ta korak. Dopovejte ji, da boste nežni, da ne boste delali ničesar, česar sama ne bo hotela in da ji boste povsem prisluhnili, hkrati pa ji dopovejte, da je nikakor ne silite v seks in da boste prenehali takoj, ko bo želela.

Mit št. 3: Analni seks bo rešil vaše spolno življenje

Mnogi ljudje, ki so nezadovoljni s svojim spolnim življenjem s stalnim partnerjem oziroma partnerico, na analni seks gledajo kot na nekaj, kar jih bo rešilo dolgočasja in nezadovoljstva v spolnosti. A ni tako. Če imate v zvezi težave, jih imate, in analni seks vam jih ne bo pomagal premagati.

Mit št. 4: Analni seks lahko prakticirate brez kondoma

Kje pa! Že res, da vaša spolna partnerica z analnim seksom ne more zanositi, vendar je pomen uporabe kondoma pri tej obliki spolnosti povsem drugačen. Kondom namreč ščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi in infekcijami, poleg tega pa je analni seks s kondomom tudi veliko bolj higieničen, zato je skorajda obvezen.

Mit št. 5: Bljak, bljak!

Verjetno je to eden najbolj razširjenih mitov o analnem seksu, a nikakor ne drži – če ženska seveda prej poskrbi za osebno higieno in temeljito očisti svojo zadnjično odprtino (na trgu obstajajo posebna mila za analno higieno) ter če moški pred analnim seksom očisti svojega korenjaka in tako prepreči morebitne infekcije. Priporočljivo je tudi, da analni seks prakticirate najmanj dve uri po tistem, ko je ženska opravila veliko potrebo, ter uporabite veliko lubrikanta in kondom. Pa še topel nasvet: nikar ji ne tlačite penisa najprej v anus, nato pa v vaginalno odprtino ali – še huje – usta. To bo odbilo marsikatero žensko, verjemite. Pa še higienično ni!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasov 23
Komentarjev: 56
kolbek 07.09.2015 22:19:01
Dva geja gresta po hosti na kar ,prvi pravi da mora na veliko potrebo ,in odide malo vstran na kar opravi ,in na vs glas kliče k sebi kolega ki ga je čakal naj pride pogledat kaj se je zgodilo ,vs zaripel trdi da je imel abortus ,na kar drugi pravi ,,to ni mogoče ,,vzame v roko vejo in začne brožati po blatu in na kar ugotovi ,veš prijatel na žabo si se posral .
Mamas&Papas 07.09.2015 16:08:19
Zadnjič me je žena nadrla, da ji ni prišlo med seksom, pa sm ji reku, da je mela lih tolk cajta kot jst ....
 
big247 07.09.2015 11:26:48
Tista ko se dela da ji je prišlo po mojem mnenju dela saalbo samo sebi ker če bo povedla po pravici se bo moški bolj potrudil da naredi stvar za prav!
 
kraljicavesolja 07.09.2015 11:06:58
K se moški v rit natepavate, je to ogabno, a žensko bi pa skor vsi v rit nabijal, kr neki. Zdej če nočem v rit, sem že kr frigidna pa dolgocajtna. Al pa če mi ni do lizanja z žensko. Zdej nas boste pa še filal, kako naj fikamo.
provokatorr 07.09.2015 11:40:50
kraljica, če ti ni všeč, ti pač ni in ne boš nikoli. in če imaš pravega moškega, bo to razumel. in pika.
StrikeOne 07.09.2015 12:07:31
KJe te srečam srce da te rešim frigidnosti;)?
kundalinigirl 07.09.2015 16:01:49
@kraljicavesolja: nisi frigidna,jst tud nočem v rit,me je tud bivši prepričeval,v rit je fajn,je naravna kontracepcija pa take,sam tvoj ne mora obveljati,.... pa sem jst ful liberalna pa vse,sam pač mi ni do tega,.. tipi to sam prakticirajo,ker vidjo v porničih,no sej če še tako hitro tehniko nabijanja v rit ponavljajo,lahk hitro pristaneš v plenicah za odrasle-plus večja možnost je za okužbe s spolnimi boleznimi zato naj kondom uporabljajo,če pa vedo kako se temu streže in so bolj pedantni pol naj to izvajajo pač na ženskah,ki jim je analni sex všeč. :)
Matejv1983 07.09.2015 09:58:33
in zakaj je ta članek samo o analnem seksu? Pol se pa ženske čudijo zakaj bi ga samo v rit tiščali in pa se sprašujejo ali je njihov partner gey. Če pa so same riti in analni sex na tem portalu.
Sara Rebek 07.09.2015 10:37:29
mogoče je avtor članka gey
 
LOPOVEpredZID 07.09.2015 08:28:59
polno bančno kartico brez limita ji damo!!!!!
 
devlon 07.09.2015 08:23:13
razpreš denarnico, v katero namestiš nekaj bankovcev?
popto 06.09.2015 07:32:55
Par se prvih pet let zadovoli z sprednjo luknjo in ko se tega naveliča se naslednjih pet let tolaži še z zadnjo luknjo in potem je vsega konec ker lukenj zmanjka ljubezni pa nikdar ni bilo.Nastopi ločitev in se vse ponovi z drugim partnerjem in zgobe se ponavljajo....
 
kundalinigirl 06.09.2015 02:06:12
lol,samopromocija analnega seksa,kot najbolj varne naravne kontracepcije. :)
 
walter2 05.09.2015 23:34:08
To je članek za toplovodarje!
cosmosjasnovidec 06.09.2015 00:21:01
In tudi ta ga je napisal.
Več komentarjev