Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Seks na javnem mestu

Če boste opazili, jo boste zvabili v posteljo

U.K.
02. maj 2012, 15:07
31
Velikost pisave:

Obstaja vsaj deset stvari, ki lahko moškemu pomagajo, da bo žensko svojih sanj spravil v posteljo. In vse, kar mora storiti, je, da jih opazi.

Praznični seks
(Foto: iStockphoto)

Sarah Stefanson je pisateljica in seksologinja, ki preučuje tako moško kot žensko seksualnost. Poleg tega piše kolumne, v katerih daje nasvete tako posameznikom kot parom. In pred kratkim je napisala serijo člankov na temo, kaj mora moški pri ženski opaziti, da jo bo lažje spravil v posteljo. In čeprav ne gre za nekakšno odkrivanje tople vode, pa se pomena opažanja moški po njenem mnenju vse premalo zavedajo.

Ženske v povprečju porabijo precej več časa in denarja za svoj videz kot moški, čeprav se tudi to počasi spreminja. Seveda je to tudi stvar samozavesti, a je povsem prepletena z dejstvom, da želijo, da jih moški opazijo. A večino podrobnosti moški pač ne opazijo. Recimo obrvi, barva nohtov in tako naprej. Vsaj ne na zavednem nivoju. Vse prepogosto te manjše podrobnosti jemljemo kot samoumevne, a vendar lahko prav te odprejo pot v njeno posteljo. Pa naj gre za dekle, s katerim ste v daljšem razmerju, ali pa za neznanko, ki ste jo ravno spoznali v baru.


Čevlji

Zelo malo stvari je, ki so za povprečno žensko tako pomembne kot čevlji, moški po drugi strani pa so v glavnem popolnoma ravnodušni do njih. Moški bo pri čevljih prej izbral udobje kot lepoto, pri ženskah pa je pogosto udobje na tretjem ali na četrtem mestu pomembnosti. Visoke pete, recimo, spremenijo (čeprav so, resnici na ljubo, prave male mučilne naprave) njeno držo telesa, dajo iluzijo daljših nog in nekoliko izbočijo ritko, kar bo moški gotovo opazil, a se v večini primerov ne bo zavedal, da so za to odgovorni njeni čevlji. Ženske nosijo visoke pete v glavnem samo zaradi moških, saj niso ravno najbolj udobna obutev. Preprosto pohvalite njene čevlje, četudi vam bolj vseeno zanje ne more biti. Moškega namreč ne stane popolnoma nič, če pohvali njene čevlje, pa če so mu všeč ali ne.

Humor
Res je, da humor pri ženskah ni tista kakovost, ki bi jo moški pretirano iskali. Vendar je humor pogosto povezan z inteligenco. In ženske uvrščajo humor precej visoko na lestvico pozitivnih lastnosti pri moških. Tako da ne more škoditi, če pohvalite njen smisel za humor.

Seks safari
(Foto: iStockphoto)

Njen parfum
Ženska želi, da moški opazi njen vonj, še posebej, če je nenadoma zamenjala svoj običajni parfum. Vonj je izjemno pomemben vidik pri privlačnosti in moški v glavnem jemljejo njen parfum kot samoumeven. Le redko ga omenijo, čeprav ji bo to veliko pomenilo.

Da je v dobri formi
Naj bo njen cilj, da izgubi nekaj teže, izoblikuje telo ali pa telovadi preprosto zato, da se počuti bolje, v vsakem primeru bo vesela komplimenta. Pravzaprav jo bo nekoliko prefinjen komentar o njenem telesu precej približal postelji. Seks je tako pri moških kot pri ženskah zelo povezan s samozavestjo.

kako pokvariti seks
(Foto: iStockphoto)

Urejenost
Ko se ženska uredi, recimo za večerjo ali pač zmenek, je skoraj obvezno, da moški pohvali njen videz. Ne nazadnje lahko traja ure, da si uredi pričesko, nohte, obrvi, izbere pravo obleko in tako naprej. Torej si zasluži tudi nekaj priznanja.

Pričeska
Lasje so za žensko neke vrste statusni simbol, sredstvo za izražanje in samopotrditev. In zato za pričeske porabijo precej denarja ter časa. Če moški opazi novo pričesko, bo zagotovo dobil nekaj bonusnih točk. In to s preprostim: „Tvoji lasje izgledajo super!“

Novo perilo
Pri tem lahko nastopi cel kup težav. Ženska je namreč že v postelji ali pa vsaj pripravljena nanjo, tako da se moški morda ne bo več trudil. Vendar je pametno nabirati točke tudi vnaprej. Drug problem pa je, da obstajata dva načina opažanja. Moški lahko mimogrede omeni njeno spodnje perilo, ali pa si vzame čas in ga pohvali, tako kot je treba.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,6
glasov 34
Komentarjev: 31
Erik Šnajder 19.05.2012 12:42:46
dej ne poki no kere mate to... al pa če si najdš eno punco, imaš z njo resno zvezo in ko prideta obadva do te stopnje da bi kavsala drug z drugim se pač data dol ane.. ne pa da kr eno najdš, jo nabijš u rit pa pol odj*beš....
philosopher 06.05.2012 01:11:36
Moje izkušnje pravijo, da je nedostopnost ženskam res privlačna.
Pokazat moraš zanimanje za druženje z njo, vendar na bolj prijatelskem nivoju. Tudi komplimenti so lahko odbijajoči, če dajo ženski vtis vsiljivosti.
Nekako si želim, da bi bilo več punc, katerim ni treba laskat od prve minute, da pridobiš njihovo pozornost.
bondxyz 05.05.2012 20:16:44
A je gej grda beseda, ker mi noče sprejet komentarja?
bondxyz 05.05.2012 20:20:21
Mamini sinkoti s polno ritjo vsega, tudi če je polna denarnica, žensk ne privlačijo. Privlačna je inteligenca in da zna tip sam zase poskrbet, pri tem pa je logično, da mora tudi znat skrbet za družino. Vse ostalo je nekak gejevsko. To, da se zgovarjaš na to, da ženske padamo na denar, ker te nobena noče, pomeni samo eno - tip ima hude komplekse zaradi nečesa. Ali ima premalo orožje ali je pa res tako neinteligenten ali pa celo lemn, da ne zna poskrbet zase. To pa ful odbija.
 
Marcheline 05.05.2012 19:24:18
pa dej nehte že s to smotano debelino denarnice noooooo..od kje vam ta ideja??? pa ku da smo use punce tko boge, da si še ene kave ne mormo plačat in ne delamo druzga ku iščemo neke sugar dedije, ki nas bojo sponzorirali..kake glupe ideje..sej mamo lih tko šiht in same služmo svoj denar, zakaj bi bla prva stvar k bi jo hotle nek nesramno bogat dec??????? če člouk presoja po takih komentarjih in tle in drugod, res začne vrjet, da ne delamo druzga ku iščemo enga bogatuna noč in dan!!! groza res!!!
Damir Sečki 06.05.2012 11:26:35
Ah dej no dej, tu ni govora samo o kavicah. To je drobiž. Ženske hočte met denar za nakupovanje, nakit, kozmetiko, obleke, čevlje, svoj avto, pa še kaj... To ni poceni šport.
.MOSSAD. 04.05.2012 09:29:32
Berem komentarje...ugotovil da eni še nekaj časa neboste..žlajfal...sorry
bimboooo 03.05.2012 17:50:43
Danes malo katero punco vržeš v posteljo s tako finto

danes je denar vladar sveta ne pa velikost penisa.
NightStalker 04.05.2012 15:18:58
vse je odvisno od povpraševanja in ponudbe.. če ima punca veliko željnih kandidatov, potem ne boš daleč prišel s cliotom, šotorom v kempu lucija, pitjem piva iz pločevinke in govorom o nogometu..

če pa že 5 let ni imela fanta, bo pa tudi tega zelo vesela
 
ughiue 02.05.2012 23:24:05
ni pomembno vse to.to je bedasto,danes je moški lahk tak kot noterdamski zvonar a če maš polno denarnico pa hud avto pol si princ iz sanj,,,
Neo Matrix 03.05.2012 19:27:00
kakor razmišljaš to privlačiš....
rrubyy 04.05.2012 08:36:19
Neo Matrix se popolnoma strinjam......vsak 3-tji moški ki pristopi mi prvo pove kater avto vozi...le kako me ne bi takoj odbil.....moški so preveč obremenjeni s tem....nismo vse punce enake.
Damir Sečki 06.05.2012 11:45:28
Vse ne, ampak večina. Tako 95%.
Sebko999 02.05.2012 21:46:49
Takoj grem sprobat če deluje...
 
Kolach 02.05.2012 20:45:29
Sam rečeš če je shujšala pa si zmagu.
Dart Vejder 02.05.2012 21:24:15
Ja, pa dodat morš, da je bla prej res prava šunkica, ne pa zdaj, ko je za dol past.
jadzi 02.05.2012 22:41:59
hahahhahahhahahaha
Tilen Musiic 03.05.2012 17:11:30
lol
 
Jimi1 02.05.2012 18:04:08
Naj me vrag, če pri vsemu skupaj še sploh kaj razumem.... Bom kot izgleda še pri 80tih samski in svoboden.....
Več komentarjev