Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

mišice

Kdo pravi, da ni mogoče?!

N.J.
27. november 2015, 13:03
3
Velikost pisave:

Številni izgovori, da ni časa za telovadbo, so privlečeni za lase. Prav vsak, ki si želi, v dnevu lahko najde tisto uro časa za izboljšanje počutja. Pred vami je 10 vaj, ki se jih izvaja brez posebnih pripomočkov in z lastno težo in s katerimi boste krepili mišice celotnega telesa.

Pred vami je 10 preprostih vaj, za izvajanje katerih ne potrebujete prav nobenega pripomočka. Potrebujete le voljo, disciplino in – kar je najboljše – vse vaje lahko izvajate doma.

trening
(Foto: Thinkstock)

Najprej napravite nekaj poskokov, da se dobro ogrejete in malce zadihate. Ostale vaje izvajajte recimo 3 serije po 10–15 ponovitev, lahko tudi povečate število serij ali ponovitev – prilagodite svojim sposobnostim. Merilo naj bo to, da po končani vaji čutite utrujenost in napetost v mišicah.

Prijetno vadbo doma vam želimo!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 3
 
cosmosjasnovidec 27.11.2015 17:18:50
In kje je pa poza samo ležanja na hrbtu ta bi mi najbolj odgovarjala in še tv bi lahko gledal zraven v miru?
ADRR 27.11.2015 14:32:09
Mogoče ni najbolj strokoven članek, ampak bistvo je, da ni potrebno hoditi v fitnes in zapravljati gore denarja, da zgradite fit telo. Vaje z lastno težo so super, obstaja jih cel kup (najdete vse na netu) in vse izvajate doma. Treningi so lahko dolgi po 10-15min, ampak praktično skoraj brez prestanka, tako da v tem kratkem času spraviš telo do izčrpanosti, stimuliraš vse mišice in delovanje hormonov. Uspeh zagotovljen :)
horhinjo 27.11.2015 12:38:57
Pulitzerjeva nagrada za članek!
Več komentarjev