Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

socialna omrežja

Whatsapp: tudi če sporočila izbrišete, ostajajo!

N.J.
06. marec 2018, 09:06
3
Velikost pisave:

Pred časom so pri WhatsApp uvedli možnost, da lahko izbrišete sporočila, ki so že bila poslana, a ste recimo pošiljanje obžalovali. To ste lahko storili v roku 7 minut od pošiljanja in sporočila naj ne bi bilo videti več ne na vaši napravi in niti na napravi prejemnika. Ampak očitno to, da  ste dovolj hitri, ni dovolj.

Nova funkcija, ki je razveselila uporabnike

Kot pišejo na thenextweb.com, sporočilo ostane vidno, če se nanj odgovori s funkcijo 'odgovori' ali ga je kdo posredoval, preden ste ga uspeli izbrisati iz pogovora, da ne bi bil viden niti osebi, kateri ste ga poslali. Izvirno sporočilo, če ga izbrišete v roku 7 minut sicer res izgine (če izberete možnost 'delete for everyone' torej izbriši za vse), ostane pa vseeno vidno naslovniku, ki je vaše sporočilo 'citiral'.

PREBERITE: Žrtve izsiljevanja preko spleta so najpogosteje moški

Zato torej raje dvakrat premislite, če želite nekaj zares poslati. Ko enkrat kliknete 'pošlji', je namreč prepozno. Četudi izbrišete sporočilo s svojega telefona, na naslovnikovem kljub vsemu ostane vidno. Obstaja namreč tudi aplikacija za operacijski sistem Android, s katero lahko obnovite izbrinsana sporočila - 'WhatsRemoved'.

Facebook
(Foto: iStock)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 3
 
akam 07.03.2018 21:16:56
brisanje poslanih sporočil??? kako si to ppredstavljate? dnevno uporabljam Whatsap, prejemnik TAKOJ prebere moja sporočila, kadar sem na klepetu.In potem ko jih prebere, naj bi jih šla brisat? ja prepozno je, ane? ker so že prebrana...
Marjan Doberšek 06.03.2018 08:31:51
bedarija ,kot bi poštar vzel pošto nazaj
BŠK 07.03.2018 14:49:19
Drži in ni ga čez klasično staro Nokio, kjer rabiš dobro premisliti kaj boš poslal
Več komentarjev