Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Galaxy Note 9

Vrhunski telefon

U.K.
10. avgust 2018, 21:13
0
Velikost pisave:

Pri Samsungu so predstavili Galaxy Note 9 in čeprav ima nekaj manjših pomanjkljivosti, gre za res izjemen telefon. 

Kaj lahko rečemo v osnovi. Galaxy Note 9 je lep telefon z velikim zaslonom, odlično baterijo in dobro odzivnostjo. S Pen je odličen dodatek. Slabe srani pa so zagotovo visoka cena, nima Androida 9.0 Pie in na njem je še zmeraj  ‘živ’ Bixby. A roko na srce, telefon je odličen.  

Galaxy Note 9
S Pen je navdušil. (Foto: Profimedia)

Telefon ima 6,4 inčni zaslon (16,3 cm) kar pomeni, da je eden največjih telefonov trenutno na tržišču. Zaslon ima ločljivost 2.960 x 1440 slikovnih točk. Pohvali se z 6 ali 8 GB spomina in impresivno baterijo s kapaciteto 4.000 miliamperov, kar bo povsem zadoščalo za celodnevno uporabo. Na telefonu je 128 ali 512 GB prostora za shranjevanje, a bo lahko uporabnik razširil še s kartico za 512 GB, kar pomeni, da bo lahko imel uporabnik kar 1 TB prostora na telefonu, kar do sedaj ni imel še noben komercialen telefon. Telefon ima procesor snapdragon 845 in Exynos. Ima dvojni fotoaparat in spletno kamero z ločljivostjo dvakrat po 12 milijonov točk.  

Pisalo S Pen ima Bluetooth povezavo in ga lahko uporabnik pretvori v daljinec.  Tako bo kupec imel možnost, da bo recimo fotografiral samega sebe preko S Pena na daljavo. Deloval bo na približno 10 metrov. Pisalo ima majhno baterijo, ki se polni, ko imamo pisalo v telefonu.  

Cena telefona je seveda primerna temu kar ponuja in verjetno bomo morali zanj odšteti okoli 1.000 evrov, sam telefon pa bo na voljo od 24. Avgusta naprej. Telefon je brez dvoma eden najboljših trenutno na tržišču in zagotovo je resen konkurent iPhoneu.   

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev