Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Rokshok

Ultimativni ovitek za telefon

N.J.
12. december 2017, 08:16
0
Velikost pisave:

Če imate v načrtih življenjski podvig, je to ovitek za telefon, ki ga preprosto morate imeti.

Rokshok
Rokshok
(Foto: arhiv proizvajalca)

Ameriška oblikovalca, 37-letni James Ambler in 29-letni Keith Glickman, sta izdelala ovitek za pametni telefon, v katerega je mogoče namestiti zaročni prstan. Ko moški s prstanom, skritim v ovitek, poklekne, preprosto odpre ovitek in vse dogajanje posname oziroma prenaša v živo  ter upa, da ga potencialna nevesta ne bo med prenosom v živo zavrnila.

Glede na to, da je raziskava pokazala, da se kar 57 odstotkov novo zaročenih žensk pohvali z zaročnim prstanom na Facebooku takoj po snubitvi, kar 79 odstotkov parov pa svojo zaroko razglasi na družabnih omrežjih, je bila po njunem mnenju potreba po takšnem ovitku več kot očitna.

Kot sta še pojasnila, novi ovitek rešuje tudi težavo, s katero se sooča marsikateri snubec. Škatlice za prstane so precej velike in jih je težko skriti v žep, če moški nosi oprijete kavbojke, pa je vse skupaj še težje izvedljivo.

Novi RokShok ovitek je na voljo za približno 39,95 dolarja oziroma 34 evrov.

Rokshok
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev