Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Pametni telefon

Način, kako tipkate, vas izdaja

N.J.
20. maj 2016, 07:12
7
Velikost pisave:

Morda se zdi nekoliko neverjetno, a način, kako uporabljate mobilni telefon in kako tipkate, o vas razkriva veliko, pravijo psihologi, ki so opravili prav posebno študijo.

tipkanje

Obstajajo štirje osnovi načini uporabe mobilnih telefonov. Način, ki ga uporabljate, naj bi veliko povedal o vaši osebnosti, poročajo italijanski mediji,

Profil A: Kdor uporablja mobilni telefon v glavnem z eno roko in piše z palcem, je najverjetneje izjemno aktivna oseba. Drugo roko ima vselej na voljo za opravljanje drugih del. Takšni ljudje so običajno družabni in hkrati odločni, svojo najbolj intimno plat pa pokažejo le tistim, s katerimi so si zares blizu.

PROFIL B: Kdor piše s palcem, a pri tem drži telefon v drugi roki, je običajno precej zaščitniški – bodisi do bližnjih bodisi zelo pazi sam nase. Takšna oseba je običajno bolj zaprta in ima težave z razkrivanjem svojih intimnih stvari, predvsem zaradi pomanjkanja zaupanja vase.

PROFIL C: Pisanje in upravljanje s telefonom z obema rokama nakazuje na bolj zapleteno osebnost, ki neprestano išče določeno ravnovesje. Oseba, ki se mora močno skoncentrirati, da lahko nekaj napiše, pri tem pa uporablja po dva prsta, se pogosto počuti izključeno, veliko časa se počuti osamljeno, hkrati pa je malo ljudi, s katerimi si sploh želi preživljati svoj prosti čas.

PROFIL D: Kdor piše na tak način, da ima telefon v eni roki, tipka pa s kazalcem druge roke, je najpogosteje oseba, ki se pač ne spozna dobro na tehnologijo, ki jo uporablja. Težko je točno opredeliti, kakšna bi bila ta oseba po značaju, a najpogosteje naj bi šlo za prijazne ljudi, ki radi opazujejo dogajanje okoli sebe, skušajo slediti trendom in so pripravljeni potruditi se, da bi le bili vključeni v družbo. Velikokrat gre za občutljivejše ljudi, še italijanski mediji povzemajo rezultate raziskave, opravljene na portalu donna.com.

Ljudje z mobilniki - 2
(Foto: AP)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasov 8
Komentarjev: 7
 
Isabelaa 23.05.2016 13:24:24
a tuki ste pa toplo vodo odkrival? kaj pa če maš telefon na mizi pa tipkaš z dvema kazalcema? tega niste povedali...
 
Našvasan_zob 22.05.2016 21:31:04
Kaj o vas pove, če uporabljate telefon s konca 1990ih let?... Da ste diler droge, zločinec, prestopnik... Ali pa, da mate boljši telefon na servisu....
 
Našvasan_zob 22.05.2016 21:29:11
Al pa telefona drsi iz roke, če tipkaš z 1 roko? A ta varianta vam ne pride na pamet...
STYLE100 21.05.2016 10:05:28
blabla bla...
 
jojo007 20.05.2016 16:32:57
Jaz seem to natipkal z miško, pri tem pa sem za klikanje uporabil sredinec. Pol pa seem še prdnil, vendar mi tehnologija nedovoli, da vam pošljem frišno spohaneega.
 
BŠK 20.05.2016 09:58:31
Ste pa res kreljoti in delate še večje kreljote! Nič od tega ne drži! Samo za večje klikanje!
 
DeBill 20.05.2016 09:49:05
kaj pa tisti, ki je zavrgel pametni telefon in ma spet takega na preklop in ima glasovno klicanje?
Več komentarjev