Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kissenger

Z vročimi poljubi jo lahko razvajate tudi tako

S.C.
05. januar 2017, 08:16
5
Velikost pisave:

Tisti, ki vztrajate v razmerju na daljavo ali pa veliko potujete, boste zagotovo navdušeni nad Kissengerjem, napravo, ki simulira vaš poljub na drugi, prav takšni napravi. Vaša draga bo tako tudi tisoče kilometrov stran uživala v 'vaših' poljubih.

Emma Yann Zhang je na sejmu 'Love and Sex with Robots' predstavila svoj izum, ki bo razveselil predvsem tiste pare, ki zaradi okoliščin ne morejo veliko časa preživeti skupaj. Čeprav dejanskega dotika, kaj šele pristnega poljuba ljubljene osebe ne more nadomestiti nobena še tako dovršena naprava, si lahko trenutke, ki jih s svojo drago ne moreta preživeti skupaj, med drugim popestrita s Kissengerjem (kiss + messenger).

Različica Kissengerja za računalnike obstaja še nekaj časa, tokrat pa gre za dodatek za pametni telefon s silikonsko blazinico oziroma s silikonskimi ustnicami, ki jih poljubite in na ta način poljub pošljete osebi, kateri želite. Seveda mora imeti ta oseba ravno takšno napravo s silikonsko blazinico in ko dobi vaše 'sporočilo', ji naprava zaradi posebnih vgrajenih senzorjev simulira vaš pritisk in gibanje ustnic. In če takšnemu poljubljanju dodate še videoklic, je občutek še toliko bolj pristen. Bizarno ali dobrodošlo - kaj pravite?

Kissenger
(Foto: arhiv proizvajalca)


 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,5
glasova 2
Komentarjev: 5
 
akam 14.01.2017 17:32:57
zakaj bi morali imeti dragega vedno na dosegu? pogresanje dela ČUDEŽE
 
luckysss 07.01.2017 05:30:29
Kmalu bodo prodajali nastavke za telefon v obliki vagine in penisa... Da bodo le baterije zdržale ;)
RamzesII 07.01.2017 11:31:44
Telefon že itak vibrira,
ata janez 06.01.2017 11:20:17
Lizanje p..ke skozi šipo.
kotletix 05.01.2017 09:58:50
Dekadenca......
Več komentarjev