Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

seks prek spleta

In to ni zalezovanje?

N.J.
14. december 2017, 08:06
2
Velikost pisave:

Tinder uvaja novo funkcijo, ki uporabnikom dovoljuje, da sledijo objavam svojih 'ujemanj'.

Tinder novo funkcijo za zdaj testira v Avstraliji, Kanadi in na Novi Zelandiji. Kot pojasnjujejo, bo zdaj uporabnik lahko ves čas sledil objavam svojih 'ujemanj' s Tinderja. Videl bo, kaj objavlja na drugih družabnih omrežjih, in lahko vse objave tudi komentiral.

Že zdaj so lahko uporabniki omrežja za parčkanje povezali svoj Tinderjev račun z Instagramom in Spotifyem, zdaj pa bo mogoče aktivnostim stalno slediti. Vas zanima, kaj je počel nekdo, ki ste ga prek aplikacije spoznali lani? Zdaj boste vedeli, kaj je objavljal, kje se je potikal ... vse, kar bo objavil, bo v resničnem času vidno tudi vam.

Tinder

Kot pojasnjujejo pri Tinderju, novi gumb 'Feed' omogoča, da nekoga spoznate že na podlagi objav in tako imate možnosti za bolj poglobljen in sproščen pogovor. Nova funkcija naj bi končno tudi pomenila konec ugibanj glede tega, ali je bil vaš 'match' res tako zelo zaposlen, da vam ni utegnil odgovoriti.

Kot pojasnjujejo, bo imel uporabnik še vedno vajeti v svojih rokah in bo sam lahko odločal, kaj naj bo vidno še ujemanjem Tinderju in kaj ne.

Tinder
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasovi 3
Komentarjev: 2
 
tmarjan24 12.01.2018 10:33:53
takojšnje posojilo Prejemajte posojilo od 5.000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in ki traja od 1 do 30 let. Resne in zanesljive ponudbe o varnosti. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
3x ceplen 15.12.2017 13:19:18
Če bi v realnem življenju uporabljal vse te sledilske funkcije in podobne bedarije ki so na družbenih omrežjih, te takoj odpeljejo možje v modrem ali pa v belem :) Na netu je pa to čisto ok, celo fancy ... narobe svet.
Več komentarjev