Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
iPhone 6

'Imeli bodo vse, brez česar ne morete živeti!'

N.J.
06. maj 2016, 08:05
8
Velikost pisave:

Pametni mobilni telefoni iPhone naj bi imeli v prihodnosti vse, brez česar ne moremo živeti, je v nedavnem intervjuju izjavil izvršni direktor podjetja Apple Tim Cook.

Tim Cook
Tim Cook (Foto: Reuters)

Kot je Cook namignil, pri Apple uveljavljajo novosti, ki bodo nove iPhone postavile na povsem drug nivo in zaradi katerih bodo zvesti uporabniki želeli kupiti novejši model.

iPhone
(Foto: Reuters)

 »Dodali bomo stvari, brez katerih ne moremo živeti, stvari, za katere danes morda sploh ne veste, da jih rabite,« je izjavil. »Ko boste to imeli, se boste ozrli v preteklost in pomislili, kako ste sploh lahko doslej živeli brez tega?«

Cook je na intervju pristal ravno v času, ko se podjetje sooča s povečanjem nadzora s strani Wall Streeta zaradi upada prodaje, posebej na Kitajskem. Kot je pojasnil, težava ni le pri Applu, temveč da se tudi drugi proizvajalci pametnih telefonov soočajo s podobnimi težavami v tisti regiji, Preteklo četrtletje je bilo za Apple izjemno slabo – prvič v zgodovini so (kljub temu, da so prodali 51,2 mio naprav) beležili velik upad prodaje. Upočasnjena rast prodaje iPhonov sicer ni glavna skrb Wall Streeta. Podjetje je naletelo na številne kritike, češ da niso dovolj inovativni, da bi ostajali korak pred konkurenco. »Naše podjetje o prihodnosti ne razpravlja, smo skrivnostni,« je utemeljil Cook. »Veselimo se projektov, na katerih delamo, izjemno se veselimo ... Na vidiku je vrhunska inovacija,« je še napovedal.

Cook je izdal še, da Apple praktično vsak mesec kupi novo podjetje. »Vsake tri ali štiri tedne kupimo novo podjetje. Redko se zgodi, da kateri mesec ne kupimo novega podjetja. Običajno se za nakup odločimo na podlagi njihove tehnologije ki jo razvijajo, in čudovitih ljudi,« je še dodal.

iPhone SE

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,8
glasov 5
Komentarjev: 8
 
exdetektiv 08.05.2016 21:21:54
androida sem zamenjal za i phona ..i phona sem zamenjal za dobri stari nokia clasic gsm in zdaj je mir
Migovic 08.05.2016 20:04:09
"Dodali bomo stvari, brez katerih ne moremo živeti" .... a verjetno bo na zadnji strani plastenka z vodo
jaka jaka 08.05.2016 12:25:18
Krasen članek, ki ne pove NIČ. Nekaj na šopajo z novim, brez česa ne moremo..... pa je do sedaj šlo, le ne vemo še, kaj je to....hahahaha Pom slovensko se temu reče: BUČKE!!!
Rains- 08.05.2016 00:30:45
Obstajajo dve vrsti ljudi: tisti, ki imajo iPhone in tisti, ki so jim fouš. Hehe.
NavihanNavihanček 10.05.2016 00:09:44
obstajata*
 
BŠK 07.05.2016 11:53:34
Te kreljote podpirajo tisti, ki se smilijo sami sebi in mislijo da so edini na svetu!
 
Abrams 07.05.2016 05:56:57
Sz vsako stvarjo je tko. Tud sz žensko, ko enkrat imaš ni več tko zanimivo. Oziroma pričakovanja so ponavad daleč nad tem kar si dobil. Ampak zarad tega gremo naprej in smo boljši. Če drugače pogledamo, napake so gonilo razvoja. In kaj se bo zgodil, ko bo človek živel 150 let ?? Zemlja se bo 3x počasnje razvijala. Tega se po moje pr Applu al pa pr Samsungu najbolj bojijo.
 
opazovalec_ 06.05.2016 08:28:32
A res mislite, da brez nekaj elektronike z anteno več ne moremo živeti? Kot, da nas EM sevanje ohranja pri življenju!! Keri primitivizem!!
Več komentarjev