Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Googlov street view avtomobil.naslovna

Googlov avtomobil se vrača v Slovenijo

L.P.
12. junij 2018, 09:10
0
Velikost pisave:

To poletje bo Slovenijo znova obiskal Googlov Street View avtomobil. Tehnološko podjetje želi posodobiti lokalne podatke na zemljevidih Google Maps. Street Viewu želijo dodati nove infomacije o cestnih povezavah med mesti.

Street View je orodje znotraj Google Maps, kjer si lahko uporabniki ogledajo 360 stopinjske posnetke ulic ter kulturne in nacionalne dediščine. Na voljo je tudi znotraj Google Earth in aplikacije Google Maps za mobilne naprave. Street View uporabljajo v več kot 85 državah po vsem svetu, tudi v nekaterih predelih Arktike in Antarktike.

Google si prizadeva zaščititi zasebnost ljudi. Pred objavo fotografije obdela tako, da zakrije obraze ljudi in registrskih tablic. Orodje Street View omogoča dodatno odstranitev označenih slik, ki jih lahko prijavite s pritiskom na gumb "Prijavi težavo" v desnem spodnjem robu katerekoli slike.

Street View, ki je v Sloveniji na voljo od leta 2014, se redno posodablja, zato da se prikazana slika čim bolj približa resničnosti.Vožnja po cestah se bo začela 15. junija in bo trajala približno dva meseca.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev