Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Facebook

Facebook dodaja novo funkcijo

N.J.
15. december 2017, 07:57
3
Velikost pisave:

Nekoč smo si dopisovali le z besedami, začeli smo jih krajšati, dodali emotikone, GIF-e ... in zdaj Facebook dodaja še eno možnost, kako lahko 'pozdravite' prijatelja na družbenem omrežju.

socialna omrežja
(Foto: iStockphoto)

Ste si kdaj zaželeli, da ga ne bi le dregnili, ampak morda udarili, dati 'petko', morda le poslati en virtualni objem? Funkcija 'poke' (dreganje) ni nič novega, a Facebook jo dodaja v novi, bolj osebni obliki, saj bo lahko uporabnik izbiral med več možnostmi in tako dal 'prijatelju' vedeti, kaj točno želi od njega.

Facebook je zaenkrat funkcijo Greetings (pozdrav) dal na voljo uporabnikom v Veliki Britaniji in Severni Ameriki in kot napovedujejo, bo kmalu na voljo tudi drugod po svetu.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 3
 
pedritsegonita 16.12.2017 16:28:39
Še več te nesnage. Naj raje uvedejo unlike.
3x ceplen 15.12.2017 13:02:59
Zdaj bo moje življenje nekaj čisto drugega...aja, to boš lahko delal samo na facebooku?...tega pa nimam, na žalost...al pa na srečo :)
sherlock2 17.12.2017 06:31:30
na srečo verjemi,,,
Več komentarjev