Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Začela se bo tretja svetovna vojna – tokrat preko spleta - 9

Battlefield in Call of Duty: Na vidiku velike spremembe!

N.J.
24. april 2018, 14:23
0
Velikost pisave:

Videoigri Fortnite in Playerunknown's Battlegrounds sta v zadnjem času velikanski hit. Kmalu naj bi se priljubljenima 'battle royal' igrama pridružile še nekatere druge.

Activision - 3

Žanr iger 'Battle Royal' sega v leto 2000, bolj pa se je uveljavil z začetkom plačljive igre Playerunknown’s Battlegrounds. Izdali so jo v začetku leta 2017, konec istega leta pa so prodali že okoli 25 milijonov kopij.  Malce kasneje se je tej igri, ki je postala pravi hit med igričarji, pridružila še brezplačna igra  Fortnite, ki jo označujejo za 'največjo igro leta 2018'. Ob takšnem uspehu te brezplačne igre ne čudi, da so morali o spremembah začeti razmišljati tudi ustvarjalci iger Call of Duty in Battlefield.

Tudi ti dve igri naj bi v letošnjem letu dobili vsaka svojo 'Royal Battle' različico. Obe igri tako čakajo številne prilagoditve. Kot poročajo tudi mediji, naj bi za Battlefield že izdelali prototip, a da igra še ni odobrena, po drugi strani pa naj bi že testirali tak način igre ob obstoječi tehnologiji. Če se bo vse izšlo po načrtih, naj bi bila ta verzija brezplačni dodatek ob izidu igre Battlefield 5, novo različico pa naj i dočakal kmalu tudi CoD. Eurogamer namiguje, da razvijajo tudi že Royal Battle različico igre Black Ops 4.

Battlefield Shooter

Battle Royal se sicer imenuje žanr preživetvenih iger; pri teh gre za to, da poskuša igralec uspeti  kot 'zadnji preživeli', pri čemer raziskuje, uničuje, napreduje ... Vsak začne z minimalno opremo in orožjem, nato pa z izločanjem preostalih i izogibanjem nevarnostim napreduje. Zmagovalec je tisti, ki v igri ostane zadnji.  Igre tega žanra se igrajo med velikim številom individualnih igralcev ali veliko malimi skupinami (do 5 igralcev). Vsak ima pred seboj en cilj: izločiti vse tekmece in ostati zadnji.

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev