Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Če ste v zvezi: Kje ste spoznali svojo ljubico/ljubimca?

Varanje
Tina Maze

S Tino Maze je bolj zabavno!

STA
23. oktober 2017, 14:57
0
Velikost pisave:

Na iphonu je v četrtek, pravočasno pred začetkom zimske smučarske sezone, zaživela aplikacija 7 TH Instruktor, ki ponuja izboljšavo smučarske tehnike za vse vrste smučarjev. Osnova za izboljšavo tehnike so zavoji iz filma 7 do uspeha z nekdanjo slovensko alpsko smučarko Tino Maze.

Eden od soavtorjev filma, Sandi Murovec, je potrdil, da je aplikacija, po Edgeu že druga, od četrtka naprej že na voljo. "Za takšno aplikacijo je težko dobiti predvsem vsebino. Mi smo za to izkoristili film, saj samo za aplikacijo vseh teh posnetkov ne bi delali," pravi Murovec.

tina maze, instagram
(Foto: Instagram)

Ta vidi v aplikaciji 7 TH Instruktor več možnosti za delo tako posameznikov kot tudi učiteljev, inštruktorjev in trenerjev smučanja: "Zajema sedem najpomembnejših elementov smučanja, ki so namenjeni prav vsem. Prednost aplikacije je ta, da si je vsebino možno zavrteti naprej, nazaj in da je interaktivna, saj vključuje orodje za risanje. V praksi to pomeni, da si kdor koli lahko naredi analizo oziroma pogleda aplikacijo že na žičnici oziroma na smučišču in za to niso potrebni sestanki in posebni prostori. Vsi danes vemo, kaj pomeni prenosni telefon, saj ga ima praktično vsak vseskozi v žepu."

Zagotovilo za kakovost je že dejstvo, da je bil film posnet z olimpijsko prvakinjo in skupno zmagovalko svetovnega pokala Tino Maze. Glede na kakovost slovenske šampionke gre tudi za dolgoročno primerno aplikacijo, saj se glavni elementi smučanja vsaj desetletje ne bodo spremenili. "Naša aplikacija ne izpostavlja nekega trenutnega trenda, ampak standardne zakonitosti smučanja, kar je osnova za nadgradnjo," še pravi Kranjčan.

Slednjega v kratkem čaka še en poseben trenutek, saj bo Olimpijski komite Slovenije v kratkem predstavil opremo za zimske olimpijske igre v Pjongčangu 2018, ki jo je oblikoval prav Murovec.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev