Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

uporaba mobilnega telefona

10 mobilnih aplikacij, ki bi jih moral imeti vsak moški!

Ma.K.
03. oktober 2017, 08:06
4
Velikost pisave:

Brez mobilnega telefona danes več ne znamo živeti. Pardon, brez pametnega mobilnega telefona več ne znamo živeti. In zakaj je pridevnik 'pametni' tako zelo pomemben? Predvsem zato, ker si na svojega mobilca sedaj lahko prenesemo na tisoče aplikacij, ki nam pomagajo pri premagovanju vsakodnevnih izzivov in nam krajšajo čas. Tudi vi v tej poplavi 'appov' ne veste, katerega izbrati? Predstavljamo deset aplikacij, ki bi jih moral na svojem pametnem telefonu imeti naložene vsak pravi moški.

S pojavom pametnih naprav so mobilci postali veliko več kot samo osnovno sredstvo za komuniciranje. Z napredkom tehnologije so pametni telefoni postali tudi vir zabave, informacij, sredstvo za krajšanje časa, komunikacijo na družbenih omrežjih in še in še. Vsakemu uporabniku nudijo možnosti, da mobilnik prilagodi svojim željam in potrebam ter s prenosom aplikacij telefon spremeni v kar se da koristno sredstvo, ki bo vedno priskočilo na pomoč, ko se bo znašel v težavah. Pa veste, katere aplikacije nujno potrebujete, da boste kos vsem izzivom vsakdana? Preverite v nadaljevanju!

Tie a Tie

Ni hujšega, kot da morate v zadnjem trenutku iskati nekoga, ki zna zavezati kravato. Če nimate super seksi sosede, ki bi vam lahko pri tem pomagala, bo najelegantnejša rešitev aplikacija Tie a Tie. Ta aplikacija vam nudi številne načine zavezovanja kravate, vsi pa so predstavljeni po korakih.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

SAS Survival Guide

SAS 'knjižica preživetja' že več kot štirideset let ponuja tehnike, ki vam bodo pomagale preživeti v katerem koli kotičku našega planeta. Napisal jo je John Lofty Wiseman, nekdanji vojak SAS in inštruktor preživetja v naravi, v njej pa so predstavljene tehnike in skrivnosti preživetja v divjini najmočnejše britanske vojaške enote. S to aplikacijo na telefonu boste imeli v žepu večino znanja vojakov SAS, kar vam bo pomagalo preživeti povsod, kjer se znajdete. Vsaj dokler se vam ne izprazni baterija.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Abs Workout

Vsi si želimo imeti popoln 'six-pack', pa naj gre za trebušne mišice za šesterček dobrega piva. Tistim, ki so vendarle bolj nagnjeni k zdravemu načinu življenja, lahko aplikacija Abs Workout pomaga, da si prigarajo tako zelo želene trebušne mišice in jih naslednje poletje veselo pokažejo na plaži. Aplikacija vsebuje prikaze številnih vaj, za katere ne potrebujete ničesar drugega kot dobro voljo in kakšno podlogo za ležanje.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Mixology

Gre za odlično aplikacijo, namenjeno vsem ljubiteljem mešanih pijač. No, tudi če niste ravno pretirani ljubitelj 'zmiksanih' napitkov, je Mixology aplikacija, ki bi jo vsekakor morali imeti naloženo v svojem mobilnem telefonu – zavedajte se, da večina žensk naravnost obožuje koktajle. In če jim pokažete, da ste mojster mešanja pijač (zanemarite informacijo o tem, da ste si pomagali z aplikacijo), vam bodo pozneje morda dovolile zmešati še kaj drugega.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

WolframAlpha

To aplikacijo so razvijali več kot 25 let pod budnim očesom Stephena Wolframa in prepričani smo, da vam bo znala odgovoriti na vsa vprašanja, ki vam padejo na pamet. Gre za vrhunsko zadevo, ki se jo vsekakor splača imeti na namizju telefona. Kdo ve, morda vam bo kdaj pomagala, da izpadete pametnjakovič, to pa je v očeh žensk (poleg debeline denarnice, na žalost) vsekakor lahko vaša velika prednost.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

EverNote

Včasih si je vsekakor težko zapomniti vse stvari, ki jih moramo postoriti tekom dneva in zato je tu EverNote, aplikacija, ki vam bo v veliko pomoč pri organiziranju vaših vsakodnevnih obveznosti.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Weber's on the Grill

Ko je govora o hrani, je žar vsekakor nekaj, kar mora moški obvladati 'v nulo'. Kvalitetna priprava mesa na žaru je nekaj, s čimer lahko elegantno in priročno očarate še tako zahtevno lepotico. In Weber's on the Grill je aplikacija, ki vam bo pomagala, da boste svoje kuharsko delo opravili z odliko, ne glede na to, kaj se bo znašlo na žaru.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Stanley Level

Moderni moški mora biti vedno pripravljen opraviti kakšno hišno opravilo, to pa včasih zahteva tudi posebno orodje. Stanley Level je aplikacija, ki vam ponuja prenosno vodno tehtnico na dlani. Tako nikoli več ne boste imeli težav pri obešanju slike ali nameščanjem pralnega stroja.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Stachetastic

Če ste se kdaj vprašali, kako bi vam denimo pristajali vsem dobro znani brki detektiva Magnuma, pa nimate dovolj poguma ali časa, da bi si pustili brke in jih ves čas skrbno negovali, potem je aplikacija Stachetastic kot nalašč za vas. Z njeno pomočjo lahko na katero koli fotografijo v vašem mobliniku prilepite najrazličnejše brke, brade ter celo frizure. Vsekakor zabavna aplikacija za brezmejno preizkušanje različnih stilov.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)

Betscores

Ne glede na to, ali radi stavite ali ne, ste lahko s pomočjo te aplikacije vedno na tekočem s športnimi rezultati. Betscores je odlična aplikacija, ki ponuja rezultate tekem v najrazličnejših športnih panogah. Še več, rezultate lahko spremljate v realnem času, ponuja pa vam celo možnost, da označite najljubše športnike ter tako ves čas sledite njihovim športnim dosežkom.

uporabne mobilne aplikacije za moške
(Foto: Zajem zaslonske slike/Facebook)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasovi 4
Komentarjev: 4
mrfairplay 03.10.2017 18:53:38
Edina pametna aplikacija tukaj je EVERNOTE , vse ostale navedene pa so navadna oslarija.
 
jakec1575 03.10.2017 10:53:20
Pravi moški ima to v glavi in mozganih, ne pa na appih. Če jutri odpove vsa elektronika je polovico moskih na tej obli nesposobnih za prezivetje. Kje mate pa app za to?
 
JustSimpleMind 03.10.2017 09:18:00
če bi bili ljudje ki pišejo te članke vsaj toliko pri stvari da preverijo če te app dejansko obstajajo pri nas bi bila tudi mogoče zanimiva novica! Sramota .....
 
olidata 03.10.2017 08:50:50
Scenzurirajte tokrat sami sebe, ker ta zmazek ni drugam kot za v koš!
Več komentarjev