Strip 58
Strip 58

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8
dekle s popolnim spominom - 4

NAGRADNA IGRA: Ničesar ne pozabi...

Dekle s popolnim spominom (Unforgettable)

S.R.
14. marec 2012, 11:20
1
Velikost pisave:

Serija Dekle s popolnim spominom (Unforgettable) sledi malce neobičajni policistki Carrie Wells, ki je pri svojem delu več kot odlična. Zapomni si namreč vse podrobnosti prav vsakega trenutka svojega življenja.

Serija Dekle s popolnim spominom vsako nedeljo ob 21.00 na POP BRIO.

dekle s popolnim spominom - 5
Carrie Wells in njen partner Al Burns. (Foto: POP TV)

Carrie Wells (igra jo Poppy Montgomery) popolni spomin omogoča t.i. hipertemizija (angl. ''hyperthymesia''). Gre za izjemno redek medicinski fenomen, ki osebi omogoča popoln vizualni spomin. Wellsovo lahko tako povprašate o kateremkoli trenutku kateregakoli dne in Carrie vam bo lahko do potankosti opisala, kje je bila tisti trenutek, kaj je počela in sploh vse podrobnosti o tistem določenem času. Prav zato je Carrie Wells le še boljša detektivka.
Že pred leti je bila Carrie ena izmed najuspešnejših policistk Syracuse-u, a se je po nerešenem umoru svoje sestre preselila v New York in si tam ustvarila novo življenje. Ko pa jo njen bivši

NAGRADNO VPRAŠANJE: Zakaj je glavna junakinja neprecenljiva pri reševanju zločinskih ugank? a) Ker si vse zapomni b) Ker pozabi, kar ni bistveno c) Ker ima res dobro postavo

policijski partner in ljubimec zaprosi za pomoč pri nerešenem umoru, si Carrie s težkim srcem zopet nadene značko in se pridruži enoti za reševanje umorov v New Yorku. S to potezo je Carrie sedaj v dobrem položaju, da poleg primerov, ki jih sedaj rešuje ob boku bivšega partnerja Ala Burnsa (Dylan Walsh) odkrije tudi eno in edino stvar, ki se je ne spomni – kaj se je zgodilo na dan umora njene sestre.

Pravilni odgovor pošljite na naš elektronski naslov: moskisvet@pop-tv.si in lahko boste dobili enega izmed dveh poker setov!

dekle s popolnim spominom - 2
Poker set, ki si ga lahko priigrate! (Foto: POP TV)
dekle s popolnim spominom - 6
Detektivka Carrie Wells (Poppy Montgomery) (Foto: POP TV)

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 8
Komentarjev: 1
Sabina Kusterbanj 13.03.2012 16:09:00
dejte mal spremenit vaš meil naslov v članku...za nevedneže je .si manjkajoča...
Več komentarjev