Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Victorias Secret - 1

Lahko pozabimo na dolgonoge manekenke?!

N.J.
09. marec 2018, 08:49
5
Velikost pisave:

Priznajmo si - moški ne padamo ravno na koščene ženske, raje imamo tiste z oblinami, nasmejane, zdrave ... a poteza priznanega dizajnerja je vseeno šokirala.

Pri Dolce Gabanna so se namreč odločili, da na modne piste namesto manekenk pošljejo - drone! Na modni reviji na tednu mode v Milanu je tako za nekaj časa dolgonoge manekenke nadomestila kar tehnologija, zaradi česar so za čas revije prepovedali obiskovalcem prijaviti se na WiFi omrežje. 

A tehnologijo so uporabili le za predstavitev nove kolekcije ženskih torbic. Vse ostale kolekcije jesen/zima 2018 so predstavili kar na tradicionalen način. 

teden mode
(Foto: Profimedia)
teden mode
(Foto: Profimedia)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 5
 
bublika 10.03.2018 21:23:00
Bedarija !!!!!
baubax 10.03.2018 19:06:53
Hahaha se stem tolažijo obilne ženske. Da večina moških pali na obilne ženske se sliši tako kakor bi rekel večina folka obvlada kvantno fiziko . Zakaj potem vsi slavni ali bogati moški imajo suhe in dolgonoge??? Če si lep si lep, če si grd si grd. Fora je samo v tem kako si zadovoljen sam z sabo.
 
akam 10.03.2018 19:03:36
dolgonoge so samo Slovenke slovenskega rodu.Balkanke imajo kratke noge, prav tako vse latino ženske
Klleo 11.03.2018 01:04:42
to pa je tak mimo izjava da ni za verjet....v srednje evropskem povprečju so najvišji/najvišje iz Črne gore, pa Srbi tud niso daleč zadaj in potem smo šele mi.....drugo je pa res malo bol piknik postava (italija,grčija avstrici....) =D
akam 11.03.2018 15:36:08
najdi mi eno balkanko, ki živi pri nas, da nima kratkih nog.črnogorci so moji sosedje, samo moški so visoki, ženske pa ne.kratke noge imajo v genih.tako kot italijanke, grkinje, albanke, turkinje.Slovenke smo zdaleč najlepše
Več komentarjev