Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Izredno prefinjena Octo Maserati - 1

Izredno prefinjena Octo Maserati

M.J.
28. marec 2012, 14:22
0
Velikost pisave:

Na tržišču je moč izbirati med številnimi zapestnimi urami z avtomobilsko tematiko. Toda na žalost se pri veliki večini njih logotip ali ime proizvajalca bohoti popolnoma neupravičeno. Zlasti zaradi dejstva, ker jih proizvajalci ur odtisnejo na že obstoječe modele.

Izredno prefinjena Octo Maserati - 3
Uro poganja izredno natančen in tehnično zahteven avtomatski kronografski kaliber GG7800. (Foto: arhiv proizvajalca)

S tem pa se izgubi tudi vsa ekskluzivnost, kateri se pri Maseratiju niso želeli odreči, pa čeprav je potrebno uro obrniti okoli, da se pokaže maseratijev logotip. Pri izdelavi Octa, so Bulgarijevi inženirji upoštevali dizajn in mehanično natančnost avtomobilskega proizvajalca in s tem uri dali pravi avtomobilski pečat.
Uro Octo Maserati poganja izredno natančen in tehnično zahteven avtomatski kronografski kaliber GG7800, katerega so izdelali izdelali v Manufacture de Haute Horlogerie Bulgari, v švicarskem mestu Le Sentier. In namesto, da bi se poslužili običajnega prikaza časa z 12-urno številčnico, so na vrhu ure namestili retrograde prikaz minut, na ostale pozicije pa prikaz minut, časa in kronografskih funkcij.

Izredno prefinjena Octo Maserati - 4
Šele zadnja stran razkrije sodelovanje med podjetjema Maseratijem in Bulgari. (Foto: arhiv proizvajalca)

Mehanizem s 45 kamni se lahko pohvali z 38 urno rezervo navitja, varno pospravljen pa deluje v 45-milimetrskem ohišju iz poliranega jekla. Tega prekriva na praske obstojno in antirefleksno steklo na prednjem in zadnjem koncu. Številčnica v modri barvi ponazarja prednji del maseratija, na roko pa si jo je moč pritrditi s pomočjo pasu iz telečjega usnja. In če ste se vprašali, koliko stane ura, vam lahko ponudimo samo odgovor: ''Najverjetneje veliko,'' kajti proizvajalec cene še ni izdal.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,2
glasov 5
Komentarjev: 0
Več komentarjev