Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Mario Hvala izrezlja podobo Lionela Messija-naslovna

Frizer, ki iz las izrezlja podobe zvezdnikov

L.P.
08. julij 2018, 12:38
2
Velikost pisave:

Srbski frizer Mario Hvala ustvarja prav posebne pričeske. V času svetovnega nogometnega prvenstva 2018 v Rusiji ponuja aktualne frizure s takoimenovanimi tatuji zvezdnikov na glavi. Nogometni navijači si lahko izberejo svoje priljubljenega igralca in Hvala jih tako postriže, da je vidna njegova podoba na njihovi glavi. Poleg tega pa imajo možnost izbrati tudi nekatere druge znane ljudi.

828

Mario Hvala ponuja podobe številnih slavnih osebnosti, med njimi tudi Lionela Messija, Christiana Ronalda, Diega Maradone, Novaka Djokovica, Kim Jong Una, Donalda Trumpa in Vladimira Putina.

Lionel Messi (hair tattoo)

A post shared by Mario Hvala (@mariohvala) on

Kot poroča Skynews Hvala pravi, da se je era drugačnih frizur izpod njegovih rok začela pred devetimi leti, ko si je nekdo zaželel drugačne pričeske. Končalo pa se je tako, da mu je lase izrezljal v podobo tarantele. Frizerju potreti vzamejo pet do sedem ur dela. Podoba, ki jo naredi Hvala pa zaradi rasti las začne izgubljati svojo obliko po osmih do desetih dneh.

Tetovaza od kose (hair tattoo) Vladimir Vladimirovic Putin(brat:)

A post shared by Mario Hvala (@mariohvala) on

  

Mario Hvala je za moškisvet.com sporočil, da je izdelal tudi najvisjo frizuro na svetu v obliki Burj Khalifa, nebotičnika v Dubaju, ki v višino meri 828 metrov. Frizura, ki jo je naredil srbski frizer pa je visoka neverjetne 3 metre in 26 centimetrov.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 2
ninaiztrzina 08.07.2018 13:52:14
noro.Ker umetnik.
graf 11.07.2018 09:29:32
obvlada svoj posel ni kaj ..
Več komentarjev