Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Tagi
Ženska grize čevlje

Kakšne ženske vzburjajo moške?

Urška Podojstršek
19. september 2012, 10:35
42
Velikost pisave:

Včasih sem pisala o tem, kako zmešana sem jaz in kako si me vsi želijo. Kar niti približno ni bilo res. No, dokler sem bila pasja in žleht, mi je bilo vseeno, ko pa sem se odločila, da bi se bilo s kom stiskati in skupaj kupovati novoletne okraske, so šli kot Elija.

A očitno imajo moški res radi skrivnostne, zakomplicirane in nemočne dame. Take, ki ne znajo odpreti konzerve tunine in potem lačne jočejo pred praznim hladilnikom. Takrat pa on tarararara, prileti superman in jo odpelje na ’fensi’ večerjo, kjer ji k vsakemu obroku postrežejo drugo vino. In teh vin ni malo, ker se mora najesti za cel naslednji teden.

Naslednje dni se namreč ne bo javljala na telefon, sredi noči bo pošiljala skrivnostna in nerazumljiva sporočila, v glavnem vzburjala ga bo s svojo nedosegljivostjo.

Ženska
(Foto: iStockphoto)

On si najbrž predstavlja, da je strašno ezoterična, da se ne more javiti, ker stoji na glavi in meditira, se pogovarja z rožami ali pa grabi svoj zen vrt. Še bolje je, če je plemenitega izvora. Se pravi, da je njen oče vsaj vaški veleposestnik, še bolje pa je, če ima kakšne eksotične prednike. Recimo ukrajinske izseljence, ki so bili včasih lastniki palače v Benetkah. Ni ga tipa, ki ga to ne bi vzburjalo, vam rečem.

V resnici je vse skupaj malo drugače. V resnici ni umetnostna zgodovinarka in ne potuje po svetu z zasebnimi letali, ampak prodaja papirniški material v svakovem kiosku. In s kolesom se ne vozi, ker bi imela tako rada mati Zemljo, temveč enostavno zato, ker ves denar zagoni za vzdrževanje eksotičnega videza. V resnici ni ponosna na svojo veliko rit, ki jo nesramežljivo skriva v zdrajsnih pajkicah, ampak se pač rada baše s čevapi.

Je pa prebrisana. In zvita lisica. Raje grize telefon, kot da bi ga poklicala. V vsej svoji trmi se naliva s poceni vinom in joče ob španskih nadaljevankah. Potem pa res ni čudno, da ko jo liter vina položi pod kavč, z levo roko pošilja sporočila, ki se jih zjutraj še sama sramuje …

A on ne odneha. In ji nosi rože z bencinske črpalke, ki jih ona nonšalatno vtakne v kozarec za gorčico. Jo vabi gledat umetniške filme o afganistanskih ovcah. Pa na kavo v Trst. Ji kaže najbolj skrite kotičke, kjer se lahko kopaš gol.

In madam se preda. Preseli svoje kufre in ofucano mačko. Približno en mesec se imata neskončno rada. In sta srečna, ker sta končno skupaj. Preplezata vse ograje in čeri.

Dokler on ne ugotovi, da nima pojma o dobrih biftkih, da se ji tune enostavno ne da odpirati, ker bi si lahko polomila nohte, da pušča nogavice kot mine po celem stanovanju. In ga enostavno in dokončno – mine.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,1
glasov 42
Komentarjev: 42
pridn skos 24.05.2015 07:26:56
ta je dobra hehe ženska grize telefon, tuna jo čaka na črpalki, ko tune zmanjka, se spravi jest marjetice. ko celo vazo cvetov poje, se spravi na štumfe z biftkom.
 
Muscular 08.02.2014 15:34:31
moške najbolj vzburjajo takšne ženske , ki so čisto kontra od ostalih žensk in to so črnke , mulatke in Brazilke :)
 
Li8lith 01.10.2012 18:46:33
Bodimo iskreni..ko moški dosežejo neka leta,so zanimive samo še tiste ki nočejo dat :)
 
Palomica 25.09.2012 08:29:12
Cudovit clanek,se kako resnicen in resnica zal boli
dragonflies 24.09.2012 15:33:32
Urška ti res dobro pišeš! Odlično! :)
 
elle74SP 24.09.2012 13:15:05
Bravo Urška ! Od nekdaj trdim da je potrebno znat odpirat tuno..... ;)))))
 
alessela 24.09.2012 10:54:02
Urška Podojstršek : občudujem tvojo ljubezen do izražanja z metaforami vendar, malo se pa moraš po mojem mnenju umiriti s takim načinom pisanja. Tako mnenje imam ker verjamem v to, da je želja usakega pisatelja oz. pisateljice ta, da občinstvo ćtivo razume in se poistoveti z le tem. Tvoje besedilo je najbrž povprečnemu bralcu internetnih zgodb, člankov itd. v večini totalna tema, ker si na drugi stopnji. Sam sem razumel ¨point¨ čtiva vendar, počasi. Tak nivo pisanja si po mojem mnenju lahko privoščiš ko boš imela svojo revijo oz. zelo obiskano spletno stran s strani subkulturiziranih bralcev na isti valovni dolžini. Mogoče se motim tako da keep up the good work !
Mawsyy 25.09.2012 22:09:44
hm, najlazje je opravicevat svojo nedojemljivost z okusom drugih :)

ful dobre metafore drgac!
 
montana 23.09.2012 22:07:29
opisala je svojo zgodbo.. to je sama doživela in opozarja, nas moške, da če srečamo žensko, ki ne zna odpret tunine, da jo pošljemo v pm in iščemo dalje.. :)
pedritsegonita 10.11.2012 12:32:48
sploh ko se ženska ne javlja na telefon... hja,,, škoda časa za tako :)
 
Zaseka 21.09.2012 23:41:58
IDGI
stevo56 22.09.2012 10:07:40
katastrofa-članek za en d...!
oxy.elite 20.09.2012 08:05:29
"A očitno imajo moški res radi skrivnostne, zakomplicirane in nemočne dame."

Drži, ampak takšni moški so softiči, ki ne znajo niti žarnice zamenjati!
Igordi 05.12.2012 04:43:48
Gre se za osvojiti neosvojivo..kot na primer preplezati visoko goro..ko jo, pol ni več zanimivo...
Več komentarjev