Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Hotelski voznik naredil za 400.000 evrov škode

VIDEO: Kdo je naredil za 400.000 evrov škode?

M.J.
19. april 2012, 12:00
1
Velikost pisave:

Zagotovo najhujša mora vsakega hotelskega voznika je ta, da bi med delovnim časom poškodoval katero izmed vozil. Ali še huje, da bi poškodoval kar štiri vozila in pri tem naredil za več kot 400.000 evrov škode.

In ravno to se je zgodilo na Floridi pred Epic hotelom v Miamiju, kjer je prišlo do nesreče, v kateri so bila poškodovana štiri vozila. Po prvih podatkih naj bi se voznik vozila jeep grand cherokee zaletel v maseratija granturismo in pristal na njegovem prednjem delu, ob tem pa treščil še v minija countryman in klasičnega porscheja 356 speedster, katerega vrednost se ocenjuje na okoli 150.000 evrov (če gre za originalen primerek).
Po poročanju lokalnih medijev, pa naj bi priče dogodka podale drugačno zgodbo. Po njihovih trditvah naj bi voznik maseratija iz garaže pripeljal prehitro, v istem trenutku pa naj bi izgubil nadzor nad vozilom in ga zapeljal pod jeepa. Po poročanju Local10 newsa v nesreči nihče ni bil poškodovan.
Ruben Manuel Rosado, ki trdi, da je bil priča nesreče je za omenjen medij dejal: ''Stali smo le nekaj korakov stran od maseratija, ko je ta pripeljal iz garaže. Samo nekaj korakov dlje bi stopili in bi nas povozil. Kako hitro je peljal? Pojma nimam, vem samo, da če bi stopili korak ali dva naprej, bi nas povozil,'' je dejal Rosado. 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,8
glasov 6
Komentarjev: 1
 
s500i 19.04.2012 13:59:33
hehe KRALJU!
Več komentarjev