Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Odkrito poveš, koliko spolnih partnerjev si imel/-a?

seks v troje
Kričanje

Stvari, ki jih ne želite slišati iz njenih ust

V.S.
15. junij 2010, 15:33
1
Velikost pisave:

Vsak odnos ima vzpone in padce, dobre in slabe plati. Večino stvari lahko predvidimo, morda najbolj nepredvidljiva točka v odnosu PA je 'ženska pamet' oziroma način, kako včasih razmišlja.

Zgodi se, da partnerica v nekem trenutku 'ustreli' najbolj nenavadno izjavo, kot je recimo ta, da sredi napete športne tekme svojemu dragemu pove, da je noseča. Da te kap! Seveda morate najprej globoko vdihniti, nato zbistriti misli in … se ji prijazno nasmehniti. Potem pa po pameti in previdno, da ne bo ogenj v hiši. Obstaja vsaj deset izjav, ki jih moški ne želijo slišati, saj lahko resno ogrozijo njihovo samozavest.

spolnost
(Foto: iStockphoto)

Dragi, si končal?
No, zdaj ste. Ne glede na to, kako blizu ste vrhuncu seksualne naslade, to vprašanje lahko nemudoma ubije vso slo, skoraj gotovo se pojavi občutek poraza, ki ga očitno pokaže tudi vaš korenjak. Morda bo manjšini to celo všeč in bodo odgovorili: “Da, draga, zdaj bova prišla na cilj.

Nujno morava na plesne vaje!
Ta izjava vas lahko dvojno prestraši: prvič kot misel na to, da boste plesali ča-ča-ča v sobi polni plesno nesposobnih posameznikov, in drugič, da boste ob naslednjem družabnem dogodku morali pokazali vse plesne korake, ki sta se jih naučila. To seveda pomeni, da bosta v centru pozornosti, pa če si to želite ali ne.

Si opazil, kaj je novega?
Zakaj tega stavka ne želite slišati? Zato ker je to za vas velika preizkušnja v poznavanju svoje boljše polovice. Ste dovolj pronicljivi, da boste opazili njeno novo frizuro, morda nove uhane ali to, da ima na sebi včeraj kupljeno obleko? Če jo bolj poznate v dušo in zunanjih sprememb ne spremljate tako natančno, lahko poskusite z ugibanjem: „Vidim, da imaš novo frizuro, res ti pristoji ...“ A kaj, če frizerja ni obiskala že pol leta? Potem ste na spolzkem terenu in bo najmanj užaljena, če ne že rahlo jezna, njen odgovor pa bo nekako takšen: „Ah kako nisi opazil, da imam nove nohte?“ Edina rešitev je, da se ji odkupite s kakšnim skromnim darilcem, kot je šopek rož.

Ah, saj je samo moj bivši ...
Alarm. Recimo, da sta na sprehodu z drago srečala simpatičnega fanta prijetnega videza in vaša partnerica se komaj zadržuje, da mu ne skoči v objem. Medtem ko onadva kramljata in obujata spomine, vi kritično ocenjujete potencialno nevarnost. In ko se razidete, takoj napadete partnerico, kdo je bil njen sogovornik. Odgovor, ki se ga najmanj veselite je: „Ah, saj je samo moj bivši ...“ Bivši? In zakaj sta se razšla, če zdaj tako vzneseno obujata spomine?! Verjetno vas razjeda kanček ljubosumja in ste pomislili tudi na to, kakšne so možnosti, da nedolžno obujanje spominov preide v novo razmerje. Vsekakor stavek, ki ga nikdar ne želite slišati iz njenih ust.

Brez skrbi, ni nalezljivo
Če njen ljubek obraz kazi velik herpes na ustnicah, potem je bolje, da poljubljanje za nekaj dni zamrzneta, četudi vam zatrjuje, da ni razloga za paniko in da herpes simplex ni nalezljiv. Pa ja. Da pa ne bo povsem užaljena, češ da se je izogibate, ker je kužna, jo objemite in poljube raje prihranite za tiste dela telesa, ki veljajo za varno cono. Saj veste, kako je občutljiva na svoj videz, zakaj bi ji tudi vi dali vedeti, da trenutno ni ravno lepotica.

Pogovoriti se morava
Ob tem stavku vam verjetno za trenutek zastane dih. Le kaj bo sledilo, je vaša naslednja misel. Ta 'težka fraza' je klasična napoved, da se je zgodilo nekaj slabega. In teh nekaj sekund, preden vam pove, kaj se je zgodilo, se zdi najdaljših v vašem življenju. V glavi se vam odvrti nešteto odgovorov: Je konec? Se me je naveličala? Ima drugega? Sem spet pozabil kupiti mleko? Povsem jasno je, da boste izvedeli, da nekaj niste storili prav ali vsaj ne po njenih pričakovanjih.

težave v partnerskih odnosih
(Foto: iStockphoto)

Veš, kateri dan je danes?
Še ena od fraz, ki jih večina moških ne mara. Pri tem vprašanju možgani z neverjetno hitrostjo brskajo po krivuljah, kdo ima rojstni dan in ali ste spet pozabili na obletnico poroke. Da bi zapolnili praznino, na pamet izrečete nekaj idej, kar je bolj kot ne streljanje na slepo, in bolj kot se zapletate z napačnimi odgovori, bolj bo zavijala z očmi. Na koncu vas bo itak odrešila s pravim odgovorom, ki bo morda povsem banalen. Na srečo za to frazo obstaja celo rešitev, in sicer ta, da se naučite na pamet vse pomembne datume kot so rojstni dnevi in obletnice vajinih sorodnikov in prijateljev. Tako vam bo morda celo uspelo dobiti pohvalo iz njenih ust.

Sem premišljevala ...
… in potem pavza ter njen zamišljen pogled. Najprej se usedite in globoko vdihnite. Njene trenutne misli je nemogoče uganiti, zato se najprej sprostite in čakajte. Vsi naslednji stavki, ki jih bo izrekla, so bodisi zelo pomembni ali pa tako nepomembni, da si boste v vsakem primeru vzeli trenutek za odgovor. To je gotovo ena od iztočnic za pogovor, ki se jih najmanj veselite.

Nosečnica in partner

Zamuja mi ...
Saj poznate to namigovanje. To je tisto, zaradi česar je vsak mesec vsaj tri dni tečna. In zakaj je že ves mesec dobre volje? Odgovor je tu. Skoraj vsak moški, ki je kdaj koli slišal ta stavek, je najprej pomislil, da se je njegovo (staro) življenje končalo. Ne glede na to, ali sta se šele dobro spoznala ali pa sta v zvezi že dlje časa, ta stavek bo temeljito pretresel vaš svet in njenega tudi, saj je vaša reakcija ključna, kako bosta nadaljevala pogovor. Če boste ostali brez glasu in bo pavza predolga, že ni v redu. Naj bodo prve besede spodbudne in optimistične, potem pa se pogovorita. Vedite, da v njej poleg novega življenja divjajo tudi hormoni, in da bo še posebej občutljiva. Zato kakršen koli bo že vaš odgovor, bodite strpni in razumni.

Kako je srčkan!
Pa ne mislimo sosedovega novorojenčka, pač pa na vašega samuraja, ki ga nosite v hlačah. Beseda 'srčkan' zbuja precej dvomov, kaj je s tem mislila: je (pre)majhen, napačne oblike ali kaj drugega? Vsekakor zveni nekako podcenjujoče, ko se ob pogledu nanj namuzne in s pomenljivim nasmeškom da vedeti, da je vaš korenjak 'drugačen'. Če vas je hotela s tem namerno prizadeti, ji je zagotovo uspelo. Vsak moški je na svoj ponos še posebej občutljiv, zato drage dame, vse, kar nameravate povedati, naredite to z občutkom.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,9
glasov 21
Komentarjev: 1
 
starla 16.06.2010 11:09:59
Zabaven članek :) Res sem se kar nekajkrat zasmejala ob branju, sploh, ker je vse res... čeprav je nam to vsakdanje, vam pa velik bav-bav :)))
Več komentarjev