Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

blog slavnih

Seksi punce nimajo »bloggarskih« predsodkov!

D.P.
15. februar 2010, 10:44
Velikost pisave:

V začetku leta 2010 je na slovenskem spletu pod okriljem znane spletne strani najnaj.si zaživel blog slavnih.

blog slavnih


V začetku leta 2010 je na slovenskem spletu pod okriljem znane spletne strani najnaj.si zaživel blog slavnih, kjer manekenke, voditeljice, zajčice, plesalke in osebe s sveta šovbiznisa pišejo o svojih mislih, občutkih in dogodkih, ki se jim dogajajo v zasebnem in javnem življenju. Z vami bodo odkrivale srčne težave, delile nasvete, svetovale in razglabljale o temah, s katerimi se srečujejo v vsakdanjem življenju.

Svoj blog trenutno pišejo: sanjska ženska Miša Margan, zajčici Barbara Podobnik in Špela Jereb, plesalka Martina Jeras,  miss fotogeničnosti Katarina Benček ter članica skupine carice Lucy.

Mnenja:

Miša: »Na pisanje bloga sem pristala, ker mi to predstavlja v veselje.  Naj besede zaživijo tudi na spletnih portalih!«

Martina: »Pisanje o plesu mi zagotavlja odlično vtičnico za ustvarjalno izražanje. Ker je umetnost navsezadnje zelo osebna izkušnja bi jo rada delila z vami. Vsak moj izdelek vsebuje strast, strast o plesu in strast za VAS!!«

Lucy: »Česar ne morem povedati skozi glasbo, lahko povem skozi blog. Z vami želim deliti ljubezen do življenja, neskončno strast do glasbe in pozitivno živahen pogled na svet.«

blog slavnih


»Trenutno za spletni portal Najnaj .si piše nekaj predstavnic nežnejšega spola, kmalu pa bo svoj prvi blog pričel pisati še eden odmevnejših moških kandidatov resničnostnih šovov. Ekipa se iz dneva v dan veča in temu primerno bomo pričeli z oglaševanjem njihovih blogov na spletu, v tiskanih medijih in jumbo plakatih.« je dejal lastnik NajNaj.si Žan Nekrep.

Preberite nove bloge slavnih na www.najnaj.si/blogi-slavnih/
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,1
glasov 43