Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Trojček seks

Seks v troje – naj se zgodi tudi vam

M.Š.
08. marec 2010, 15:16
8
Velikost pisave:

Ena najpogostejših seksualnih fantazij pri moških – menda o tem fantazira tudi okoli deset odstotkov žensk – je seks v troje oz. tako imenovani trojček.

Pri tem se moški večinoma vidijo še z dvema ženskama, nekaj pa je tudi takih, ki želijo „osrečiti“ svojo partnerico s katerim izmed svojih kolegov. Ampak seks v troje v realnosti ni tako pogost, kolikor je pogost v fantazijah, največkrat zato, ker je enega izmed partnerjev – po navadi boljšo polovico – težko prepričati v tovrstne hece. Če ste prepričani, da se „menage a trois“ vedno zgodi samo drugim, in ne veste, kako in kje najlažje priti do seksa v troje, je tu nekaj predlogov, kako vendarle uresničiti svoje fantazije.

Bi seks v troje?
"Sex, drugs & rock'n'roll" (Foto: iStockphoto)

Velike (rave) zabave so idealna priložnost

Govorimo o zasebnih zabavah, kjer je vsaj petdeset povabljenih in kjer je glasba tako hrupna, da je komunikacija omejena le na gestikuliranje in govorico telesa. Po navadi se kmalu po začetku alkohol že toči v hektolitrih, tako da je sproščenost med gosti na vrhuncu, sramežljivosti pa ni več opaziti. Začne se parčkanje in naenkrat obupno primanjkuje prostorov, kamor se lahko pari umaknejo v intimo. V tem trenutku je morda priložnost, da ogovorite tisti dve dekleti, ki se morda že malce dolgočasita tam nekje v bližini šanka ali pa na kakšnem kavču. Vsekakor je po začetnem spoznavanju treba posvečati pozornost obema, tako da se nobena ne počuti zapostavljena. Še preden se bosta skregali med seboj, katera bo odšla z vami, jima dajte vedeti, da se kar ne morete in ne morete odločiti samo za eno. Če ste naleteli na pravi dve, je treba poiskati le še prostor. A če ste že tako daleč, to ne bo nerešljiv problem, kajne?

Jacuzzi sprošča

Brbotajoča kopel pozitivno deluje na počutje, še posebej žensk. Če v majhnem okroglem bazenčku opazite dve razposajeni dekleti, se jim pridružite, še najbolje, da se namestite kar med njiju. Tako boste avtomatsko v središču pozornosti, pa še nobena ne bo imela občutka, da jo zanemarjate. Med flirtanjem jima jasno pokažite, da vas zanimata obe oziroma še bolj jasno pokažite, da nimate interesa samo za eno izmed njih. Ko boste dovolj domači, lahko začnete malo čofotati in špricati naokoli, veliko ne morete zgrešiti tudi s kakšno izmed šal na račun seksa v troje. Ko boste imeli občutek, da jacuzzi popolnoma obvladujete, lahko poskusite z naključnimi dotiki pod vodno gladino. Če se ne bosta upirali, ste na pravi poti.

Nedolžna vprašanja lahko daleč pripeljejo

Morda ne ravno v najstniških letih, a ženske se na svoji seksualni poti večkrat sprašujejo, česa si želijo in kako še malenkost popestriti svoje seksualno življenje. Zato morda svojemu dekletu ni odveč postaviti na videz precej nedolžno vprašanje, ali je kdaj razmišljala, da bi partnerski odnos začinila še s kakšno dodatno osebo. Vprašanja, kot so "Ali se ti zdi, da smo vsi ljudje vsaj malce biseksualni?“ ali pa "Si bila kdaj radovedna, kako se je ljubiti z žensko?“ naj ne bi povzročila preveč hude krvi in naj bi dajala presenetljivo dobre rezultate.

Seks v troje
Dve ženski in en moški, najpogostejša seksualna fantazija

Spoznajte se z lezbijkama

Sicer vam že vnaprej povemo, da so lezbične ženske precej odporne na moške čare, ampak tudi one imajo svoje šibke točke in si od časa do časa zaželijo nečesa, česar si same ne morejo ponuditi. Velja, da lezbijke precej rade eksperimentirajo v postelji in s pravim pristopom se morda res lahko znajdete z dvema. A ne bodite potem razočarani, če ne boste čisto v prvem planu.

Na počitnicah popuščajo zavore

Veliko samskih deklet skupaj odpotuje na poletne počitnice. Nekatera so se ravnokar razšla s svojim bivšim, druge že nekaj časa ne najdejo tistega pravega in se zadovoljijo z avanturami. In nekje vmes lahko vskočite vi. Zakaj se ne bi pridružili tistima dvema na plaži, medtem ko ena drugo maže s sončno kremo? Lahko jima namignete, da ste si malce površno namazali hrbet in ju poprosite, da vama pomagata. Če ste pravi in znate z ženskami, ste že vsaj na pol poti.

Trojček

Google najde vse

Internet je okolje, kjer padajo še tako močne zavore in kjer se anonimnost pokaže v vsej svoji (pozitivni) luči. Tudi pri nas deluje mnogo spletnih strani s forumi, kjer pari javno iščejo še nekoga za popestritev spolnega življenja. Zakaj ne bi torej vzpostavili stika, se dobili na neobvezni kavi in skupaj ugotovili, ali se fantazije vseh treh ujemajo?

Denar, sveta vladar

Če so fantazije dovolj močne in vam jih nikakor ne uspe uresničiti, se da tovrstne usluge vedno tudi kupiti. Konec koncev se živi samo enkrat, in zakaj bi zaradi nekih načel ostali brez uresničenih fantazij? Razni strip klubi so polni plesalk, kjer se da vse dogovoriti, če le pomahate z zajetnim šopom evrskih bankovcev. Če pri tem ne želite priti v navzkriž z zakonom, je tovrstne avanture mogoče legalno doživeti na Nizozemskem, kjer lahko čez dan uživate v "coffee shopih“, zvečer pa se odpravite v znano rdečo četrt.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasov 81
Komentarjev: 8
Čokolino-mafijc 10.12.2013 16:39:45
Js sm 1x že skor! manjkale so mi samo 2 ženske!
Boštjan Bizjak 1 28.09.2012 22:31:40
sex v troje je najboljši seks na svetu!!!!tisti ki še niste ne veste kaj zamujate.Tisti ki pa pljuvate čez to ste pa navadne boječe reve!!!
elloco 09.04.2011 12:05:27
sumarum: sej imaš tudi take članke z nasveti...kaj a tam napišeš, da naj svetujejo o sexu?!?!
"to se v resnici ne dogaja, ampak samo v porničih"...jao jao, kaj ni boljše bit tiho kot pa take svetovljanske pisat?
 
meteoora 05.02.2011 13:44:37
več kot sodeluje ljudi boljši je sex!
 
n3yya 26.10.2010 10:50:33
zakaj pa ne,če najdeš tretjega kandidata zdarvega,poštenega,ki bo obema ustrezal.
Seveda to si lahko privoščijo najbolj trdne zveze.
Patrik Ugrin 25.10.2010 22:32:35
Za porniče realnost za realnost pa samo porniči
taurus90 12.04.2010 14:21:43
heh, pejd gdaj vn u kšn diskač pa mau učke odpri, pa boš vidu da take stvari se dogajajo :D
sumarum 10.04.2010 14:55:29
Sem moški, pa me ob takih nasvetih glava začne boleti. Saj niste normalni. Res ne, da take pišete. Če sta dve ženski zelo tesno skupaj, to pomeni, da sta morda celo lezbijki in jih ni dobro ločevati ali se vsiljevati vmes, ker bo tip, ki bo to storil, dobil po glavi in to pošteno. Malo manj glejte pornjake. Ne bo škodilo. Realnost je povsem drugačna, predvsem pa svetujte raje, kako ohraniti dober odnos v partnerski zvezi. Pa seks btw ni vse, kar lahko ohrani odnos trden. Če ni pogovora, prave komunikacije in ostalega, je brez pomena, da je par sploh še skupaj in tudi ne vem kakšen seks ne pomaga kaj dosti.
Več komentarjev