ZANIMIVO

7 stvari, ki bi jih moral znati vsak moški

11.09.2018, 6:46
4
Večina moških dejavnosti je povezanih z željo po seksu. V resnici vam sedem osnovnih veščin, če jih le obvladate, 'priskrbi' pivo, zrezek in dekle iz sanj.

7 stvari, ki bi jih moral znati vsak moški
7 stvari, ki bi jih moral znati vsak moški/ FOTO: iStockphoto

Moški so moški. Če to ne bi bili, bi bili ženske. Večina moških želi piti pivo, gledati športne tekme in strmeti v lepa dekleta. Navsezadnje so ta dejanja zapisana v njihovem genskem zapisu, če lahko verjamemo 'znanstvenikom moškega spola'. Če bi to zanikali, bi zanikali njihovo naravo. Vendar pa obstaja vsaj sedem veščin, ki bi jih moral znati vsak moški, in prav vse neposredno ali posredno vodijo do najljubših moških opravil.

Zakuriti ogenj

Ob pijači, ženski in ognju so moški bolj ali manj preskrbljeni za vse življenje. Veliko moških bo morda reklo, da je umetnost prižiganja tabornega ognja stvar preteklosti, saj je z raznimi kemičnimi snovmi danes taborni ogenj precej lažje prižgati. Vendar pa se moški ne bi smel zanašati samo na kemične preparate. S svojim znanjem boste očarali dekle, navsezadnje pa vam lahko prižiganje ognja brez naftnih derivatov reši življenje. Za ogenj potrebujete netivo (papir, suha trava ali vejice), ki ga postavite tako, da ima dovolj kisika od spodaj. Nanj položite večje kose suhega lesa in kmalu boste imeli velik ogenj. Če bo vse po sreči, pa ne boste zažgali celotnega gozda.

Odpiranje steklenic brez odpirača

Obstaja ogromno metod, kako lahko to dosežete, a najboljša metoda odpiranja je tista s plastičnim vžigalnikom, ki ga morate imeti s seboj zaradi kurjenja ognja. Tehnika z vžigalnikom je izjemno koristna, saj jo lahko uporabite tudi pri drugih predmetih. Kmalu boste lahko odpirali steklenice z jedilnim priborom, kovanci, prijateljevimi zobmi (čeprav tega ne priporočamo), šminko, pravzaprav z vsakim predmetom, ki ima kolikor toliko oster rob.

7 stvari, ki bi jih moral znati vsak moški
7 stvari, ki bi jih moral znati vsak moški/ FOTO: iStockphoto

Speči meso na žaru

Na srečo to ne vključuje priprave mesa za peko, čeprav je tudi ta veščina lahko izjemno koristna. S kuharskimi spretnostmi boste hitro osvojili srce dekleta, ki ga želite. Poleg tega pa ne boste umrli od lakote, če je najbližja picerija slučajno zaprta.

Nuditi osnovno prvo pomoč

Zakurili ste ogenj, odprli steklenico ali dve, ne da bi za to potrebovali odpirač. Pripravili ste prvovrsten obrok, nato pa se dekletu zatakne kurja kost v grlu, vi pa v paniki ne veste, kaj storiti, ker ste 'plonkali' na izpitu iz prve pomoči. Vsekakor se bo dekle počutilo varno, če bo vedelo, da ji lahko rešite življenje.

Najdite klitoris

Večina moških približno ve, kje leži ta 'dragulj', če pa tega slučajno ne veste, potem mora biti ta točka prioriteta. Ker bo v nasprotnem primeru vaše dekle, zdajšnje ali bodoče, hitro poiskalo nekoga, ki ga zna najti.

Zaljubljen par
Zaljubljen par/ FOTO: iStock

Začeti pogovor in šarmirati nove prijatelje/prijateljice

Naj gre za vročo žensko ali vašega nadrejenega v službi, ki sploh ne ve, da obstajate, umetnost pravega pristopa vam bo odprla marsikatera vrata. Za nekatere moške je to nekaj popolnoma naravnega, drugi pa se morajo bolj potruditi. Bodite prijazni, imejte zmeren stik z očmi in prepričajte sogovornico(ka), da vas zanima, kar govori. Postavljajte dodatna vprašanja, s tem boste pokazali, da osebo v resnici poslušate.

Spraševati za smer, ne da bi izpadli nemočni in izgubljeni

Moški se sicer nikoli ne izgubijo. Po njihovih besedah so zmeraj napačni zemljevidi ali pa so na pravem mestu in je pokrajina tista, ki je napačna. Kakor koli že, vsak moški se slej ko prej znajde v situaciji, ko mora vprašati za smer. Pravi način je takšen, da zapeljete na bencinsko postajo, pred hotel ali trgovino in poveste zaposlenemu, da ste dobili navodila za smer, ki so popolnoma neuporabna. Uslužbenec bo razumel, da ste moški s popolnoma 'zdravim' smislom za smer, ki pa je žrtev nekega bedaka.

Po vseh spretnostih, ki jih boste prikazali, bo dekle in tudi preostali svet v vas videl zmagovalca, ki zna poskrbeti zase in za druge. Pravzaprav, če dobro pomislite, vse te točke v glavnem že obvladate, torej potrebujete samo še malce samozavesti in stvari bodo stekle kot namazane.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

zolpekmessi10
18.05.2011, 17:02:27
+4
haha :D
ma5t3r
10.08.2010, 9:56:49
+3
ninjaRus se popolnoma strinjam stabo
Raptor1
06.07.2010, 10:22:22
+3
tovarišzombi
03.07.2010, 18:30:58
+8
...ta članek je zihr pisala ženska...