Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Vila Cap Ferrat

Tako izgleda najdražja hiša na svetu

L.P.
11. maj 2018, 15:22
2
Velikost pisave:

Vilo Cap Ferrat, ki je bila včasih dom belgijskega kralja Leopolda II, so na trgu prodali za 350 milijonov evrov, zaradi česar je to najdražji dom na svetu.

Vila Cap Ferrat
(Foto: iStock)

Vila Les Cèdres je bila zgrajena leta 1830. Dvorec s prostornino 18.000 kvadratnih metrov se nahaja na 35 hektarjih posestva na obali Saint-Jean-Cap-Ferrat. Njene sobe so baročne z opažnimi, kovanimi stropi, okrasnimi letvami in razkošnimi lestenci.

Knjižnica vile po podatkih Bloomberga skladišči približno 3000 knjig, med njimi tudi botanični kodeks iz 17. stoletja, ki se poleg preprog, slik in pohištva iz vile tudi prodaja.

Villa Les Cèdres je bila pozneje v lasti družine Marnier-Lapostolle (slavne Grand Marnier), ki je pridelovala svoje cedre in palme, oljčne nasade in sadovnjake, ki obdajajo francosko lastnino. Nekateri pridelki rastejo tam že 300 let.

Italijanska žganjarna Davide Campari-Milano je lani kupila dom s 14 spalnicami in je zdaj na voljo prek spletne nepremičninske platforme Savills.

Saint-Jean-Cap-Ferrat
(Foto: iStock)

Če bodo vilo Saint-Jean-Cap-Ferrat odkupili po zastavljeni ceni, bo postala najdražja stanovanjska prodaja v zgodovini. To bo prekosilo prodajo LA Clampettove nepremičnine v Bel Airju, ki je avgusta v druge roke romala za skoraj 294 milijonov evrov.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 2
 
Mišek 16.05.2018 16:53:54
Ašamija bodo tja preselili!
 
Peter Solina 12.05.2018 16:13:24
upam da bo še malo na prodaji, pol bo mogoče socialna zvišana in bo kdo kreditno sposoben za nakup te hiške.
Več komentarjev