Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
orgazem

Znaki, da hlini orgazem

N.J.
21. december 2012, 08:30
25
Velikost pisave:

Ženskega orgazma ni težko hliniti, to bi vam lahko povedala skoraj vsaka ženska. A vendar moški lahko z lahkoto oceni, ali je bil njen orgazem resničen ali zaigran. Preverite, kako!

Čeprav mnoge ženske mislijo, da so odlične igralke in lahko zaigrajo orgazem kadar koli, ne da bi moški to vedel, v resnici ni težko ugotoviti, ali je njen orgazem pristen.

Orgazem - 2
Ali je njeno stokanje in kričanje med doživljanjem orgazma pristno, vam bo povedala že vaša intuicija. (Foto: Thinkstock)

Zaigrano kričanje

Če njeno jamranja in stokanje spominjata na tistega iz porničev in je popolnoma zbrana, se lahko pogovarja, oblikuje stavke, potem obstaja kar velika verjetnost, da ni predana strastem in orgazem v resnici igra. Vzburjena ženska tik pred orgazmom običajno v krču za trenutek utihne, mnogim se oči nekoliko zavrtijo nazaj, njeno telo pa se začne zvijati od užitka.

Njena vagina se ne krči

Med orgazmom se ženskam začne krčiti notranjost vagine in tega resnično ni mogoče zaigrati. Krčenje je hitro in intenzivno, do njega pa pride zgolj med orgazmom. Občutili ga boste, če boste imeli med njenim orgazmom v njeni vagini prste ali penis. Če medtem, ko trdi, da doživlja orgazem, ne začutite nobenega krčenja ... Resnica boli – spet vam laže.

Diha plitko in umirjeno

Če v obraz ni videti, kakor da bi ravnokar pretekla pet kilometrov, je popolnoma 'normalna' in spočita, potem je orgazem verjetno spet hlinila. Med orgazmom se ženski namreč poviša srčni utrip, začne se znojiti, njeno dihanje postane bolj globoko in intenzivno, koža na obrazu, vratu in presnem košu pa običajno nekoliko pordi.

Ni nenadzorovanega gibanja

Ko ženske doživljajo orgazem, velikokrat izgubijo nadzor nad svojim telesom – nekako tako kot moški. Krčiti se jim začnejo mišice v rokah in nogah, njen pogled pa postane tudi 'orgazmičen'. Če med doživljanjem orgazma spremeni mimiko obraza, je zaradi tega nikar ne zbadajte, saj ji bo naslednjič nerodno. Prav tako ne buljite v njen obraz, če imate namen preverjati ali hlini orgazem. Opazujte jo na neopazen način. Če ima zaprte oči in se mimika na njenem obrazu med doživljanjem orgazme niti najmanj ne spremeni, verjetno ni bila odkrita z vami, ko vam je rekla, da je doživela orgazem.

Seksi
Njen obraz pove veliko več, kot si morda mislite.

Se ji ne 'vrti' in ni zmedena?

V večini primerov, ne vsakič, je ženska po orgazmu rahlo zmedena, morda se ji celo vrti. Takrat običajno potrebuje minuto ali dve, da pride do sape in se ji zbistrijo misli, pri zares dobrem orgazmu pa to lahko traja tudi dlje ali pa ima celo težavo z vstajanjem. Vsi ti znaki so dobri! Če se po orgazmu hitro skotali z vas ali normalno odkoraka v kopalnico in se začne oblačiti, najverjetneje orgazem ni bil pravi.

Njen klitoris ni občutljiv

Še eden od znakov, ki bodo zagotovo potrdili pristnost njenih trditev. Čeprav mnogo žensk pri hlinjenju pozablja na ta detajl, je dejstvo, da ščegetavčke po orgazmu postane močno občutljiv, razdražen in včasih celo boleč. Pri nekaterih ženskah to traja le nekaj sekund, pri nekaterih dlje, vendar pa njegovo občutljivost za vsak slučaj preverite takoj po orgazmu. Nežno se dotaknite njenega klitorisa oziroma po orgazmu še nekaj časa nadaljujte z lizanjem, če sta bila med oralnim seksom, in opazujte, če bo odreagirala. Če sploh ne bo trznila, je orgazem zaigrala. Če se bo njen hrbet nenadoma usločil ali pa bo njena medenica dobesedno odskočila, je bil njen orgazem resničen.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 16
Komentarjev: 25
Helianthus 25.04.2013 08:43:47
Jaz uživam v seksu, kaj pa vi? :) Nimam časa za hlinjenje,se raje ukvarjam s tem kako bova vsakega naslednjega popestrila, da ne postane dolgočasen. Pa lep sončen dan! ;)
Komandant Stane 26.02.2013 10:00:08
Ženska ki čuti potrebo po tem da hlini orgazem, je običajno v postelji z nesamozavestnim, primitivnim maminim sinkotom, ki tako nima pojma kako zadovoljiti žensko, je sebičeno, jokavo dete. Taki "moški" so žal stalnica v današnjem svetu, saj se potrjujejo z avti ( BMW ), s tem koliko žensk so "podrli" ( Številka je vedno prenapihnjena ), ter mislijo da so "super v postelji" - - - Ženska zatorej hlini orgazem, da se ne rabi ukvarjat z "otrokom" in njegovo prizadetostjo, če bi mu povedala da je enostavno nesposoben. Pogosto hlinijo orgazem tudi zato, da se čim prej zaključi kalvarija odnosa s takim primitivcem. - - - -

V končni fazi, sebičneži tako ne prepoznajo kdaj ženska hlini orgazem, ker jim je tako vseeno za njen užitek. Če pa je ženska s pravo osebo v postelji, pa ni potrebe po takem pretvarjanju, saj tudi če ne doživi orgazem, še vedno se ima lepo in pravi moški se zaveda, da tudi ni vse v orgazmu. Da ženske doživljajo orgazme na različne načine, v različnih položajih in da ene doživljajo orgazme lažje, druge težje, tretje samo v enem položaju, veliko žensk pa jih sploh ne doživljajo. - - - - Pogovor in komunikacija, zaupanje in sproščenost - - ter zrel, odrasel medsebojni odnos, in ni potrebe po tem da "se tekmuje za oskarja"
valentina vally 26.02.2013 10:17:25
Super...
Zorz 18.04.2013 08:50:14
Komandir Stane zdaj pa si si prislužil še eno odlikovanje od mene! Generalmajor Zorz ti poklanja častni red za zasluge na področju ozaveščanja problema maminih sinčkov in ti želi še veliko veselega dela s klofutanjem te nemarne brezvestne zalege! Tovariški pozdrav!
 
ubogislovenci 03.01.2013 21:53:35
MOJE IME JE DENIS, KER IMAM VELIKI PENIS...
 
DeBill 23.12.2012 22:43:30
To je članek v stilu: kako vemo da ne gre čez cesto. Pač navodila za tiste, ki bodo šli v avtošolo oz. nedolžne moške. Mi stari tiči pa točno vemo, kaj je še potrebno, da ji ni treba igrati!
 
Župnik 23.12.2012 10:00:05
zake bi tekla, če lahka skače<:
 
Župnik 23.12.2012 09:34:25
Če imaš ambienti,se počuti sexi, ve da je poželjiva, ima občutek varnosti itd. te tak sama poseksa... ka še tej češ več???
 
m-oja 22.12.2012 17:24:02
O LOL! Kaj bo pa moški imel od seksa, če bo ves čas okupiran z natančnim opazovanjem in analiziranjem? :)
 
nazaret 21.12.2012 11:58:00
hahaha...zmedena....hahaha...dobro da se ve...
DeBill 23.12.2012 22:41:20
ko je to itak vedno
ochi 21.12.2012 11:44:21
koga briga, če hlini. I GOT MINE, GET YOURS.
Ranunculus 22.12.2012 19:31:38
A pol tud glavobol hlinijo? In pol se cudijo, da jim tipi nicesar ne verjamemo...
lordslayer 21.12.2012 10:53:35
pri lizanju ti pa pač ne more zaigrati orgazma ... sej ti utripa na jeziku!
Več komentarjev