Strip 6
Strip 6

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Imate svoj domač seks posnetek?

seks posnetek
Seksi

Vroča igralka vas odpelje domov

U.K.
16. april 2012, 11:03
2
Velikost pisave:

Carly Craig je dokazala, da lahko ženska v Hollywoodu uspe tudi s humorjem, a je vseeno morala pokazati nekaj kože.

Carly se je rodila v San Diegu leta 1980. Nekako je zaslovela z internetnimi hiti, kot sta The Daddy Song in Judy Garland Orgasm. Na fakulteti je ustvarila s svojimi sošolci humoristično igro, kjer jo je opazil režiser David Wain. Carly se je predvsem uveljavila v komedijah in dokazala, da so lahko tudi seksi ženske smešne. Kmalu jo bomo lahko videli v prihajajočem filmu Three Stooges, kjer bo igrala gospo Harter. Vendar je Carly na srečo pripravljena pokazati tudi nekaj kože.


Slekla se je namreč v filmu Role Models in pokazala svoje seksi prsi. Sedaj pa je posnela tudi video za revijo Esquire, kjer se dekle sicer ne sleče, a je video kljub temu skoraj prevroč. Tema videa je, da nas igralka odpelje v svoj posebni prostorček, se pravi k sebi domov. Pri Esquire namreč pripravljajo serijo videov, ki prikazujejo seksi ženske v njihovih domovih in oblačilih, ki jih nosijo vsak dan.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 7
Komentarjev: 2
 
insert9 16.04.2012 10:21:06
hmm
MiLk0 16.04.2012 09:22:39
Lepa rita :)
Več komentarjev