Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Seksi

Vroča igralka vas odpelje domov

U.K.
16. april 2012, 11:03
2
Velikost pisave:

Carly Craig je dokazala, da lahko ženska v Hollywoodu uspe tudi s humorjem, a je vseeno morala pokazati nekaj kože.

Carly se je rodila v San Diegu leta 1980. Nekako je zaslovela z internetnimi hiti, kot sta The Daddy Song in Judy Garland Orgasm. Na fakulteti je ustvarila s svojimi sošolci humoristično igro, kjer jo je opazil režiser David Wain. Carly se je predvsem uveljavila v komedijah in dokazala, da so lahko tudi seksi ženske smešne. Kmalu jo bomo lahko videli v prihajajočem filmu Three Stooges, kjer bo igrala gospo Harter. Vendar je Carly na srečo pripravljena pokazati tudi nekaj kože.


Slekla se je namreč v filmu Role Models in pokazala svoje seksi prsi. Sedaj pa je posnela tudi video za revijo Esquire, kjer se dekle sicer ne sleče, a je video kljub temu skoraj prevroč. Tema videa je, da nas igralka odpelje v svoj posebni prostorček, se pravi k sebi domov. Pri Esquire namreč pripravljajo serijo videov, ki prikazujejo seksi ženske v njihovih domovih in oblačilih, ki jih nosijo vsak dan.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 7
Komentarjev: 2
 
insert9 16.04.2012 10:21:06
hmm
Damir Miljković 16.04.2012 09:22:39
Lepa rita :)
Več komentarjev