Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 3

Se ženske lahko vzburijo zaradi druge ženske?

U.K.
27. december 2012, 09:13
1
Velikost pisave:

Večletne raziskave seksologov so pokazale rezultate, zaradi katerih bi ženske samo skomignile z rameni in dejale: "Itak!" Očitno je še veliko stvari, ki jih moški ne vedo o ženskah.

Ženske se vzburijo zaradi druge ženske
Ženske naj bi po nekaterih raziskavah imele večji spekter stvari, ki jih vzburjajo. Med drugim jih lahko vzburjajo kombinacije moški-moški, moški-ženska, ženska ali ženska-ženska. To sicer ne pomeni, da so vse ženske biseksualne, niti ne pomeni, da bi ženska, ki se lahko vzburi zaradi druge ženske, želela z njo tudi spati. Je pa možnost.

Lezbično zapeljevanje
(Foto: iStockphoto)

Ženske imajo raje ljubice kot prijateljice
V anketi je mnogo žensk odgovorilo, da raje vidijo, da jih partner prevara, kot da je čustveno odvisen od druge ženske. Surov seks za eno noč oprostijo lažje kot čustveno navezanost brez fizičnega stika. Posledično ne čutijo velike krivde glede fizičnega varanja, se pa čutijo krive zaradi čustvene odvisnosti zunajpartnerske zveze.

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 6
(Foto: Twitter)

Mokrota ne pomeni vzburjenosti
Pri ženskah, ne nazadnje pa tudi pri moških, je mentalna vzburjenost možgansko ločena od genitalne vzburjenosti, čeprav je pri moških vse skupaj precej bolj povezano. Ženska, čeprav ni vzburjena, lahko ima fizično reakcijo na seks. Dogaja se celo, da med posilstvom navkljub travmi ženska doživi orgazem, kar pa ne pomeni, da ji je dejanje všeč. Je tudi razlog, da lahko prostitutke opravljajo svoje delo. Po drugi strani je lahko ženska čustveno popolnoma vzburjena, a se nožnica kljub temu ne navlaži.

Ženske se zaradi seksa navežejo

Med orgazmom žensko telo oddaja oksitocin, hormon, ki se sprošča tudi med dojenjem. Oksitocin povzroča navezanost matere na otroka, a tudi ženske na moškega ali na drugo žensko, kot je nekako ugotovljeno v točki ena. Ženske se tako navežejo na moškega med seksom, tudi če si tega ne želijo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 1
SBR 27.12.2012 09:53:07
hja, mal smo zakomplicirane.. drugače bi blo pa dolgočasno:)
Več komentarjev