Strip 46
Strip 46

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2
Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 3

Se ženske lahko vzburijo zaradi druge ženske?

U.K.
27. december 2012, 09:13
1
Velikost pisave:

Večletne raziskave seksologov so pokazale rezultate, zaradi katerih bi ženske samo skomignile z rameni in dejale: "Itak!" Očitno je še veliko stvari, ki jih moški ne vedo o ženskah.

Ženske se vzburijo zaradi druge ženske
Ženske naj bi po nekaterih raziskavah imele večji spekter stvari, ki jih vzburjajo. Med drugim jih lahko vzburjajo kombinacije moški-moški, moški-ženska, ženska ali ženska-ženska. To sicer ne pomeni, da so vse ženske biseksualne, niti ne pomeni, da bi ženska, ki se lahko vzburi zaradi druge ženske, želela z njo tudi spati. Je pa možnost.

Lezbično zapeljevanje
(Foto: iStockphoto)

Ženske imajo raje ljubice kot prijateljice
V anketi je mnogo žensk odgovorilo, da raje vidijo, da jih partner prevara, kot da je čustveno odvisen od druge ženske. Surov seks za eno noč oprostijo lažje kot čustveno navezanost brez fizičnega stika. Posledično ne čutijo velike krivde glede fizičnega varanja, se pa čutijo krive zaradi čustvene odvisnosti zunajpartnerske zveze.

Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 6
(Foto: Twitter)

Mokrota ne pomeni vzburjenosti
Pri ženskah, ne nazadnje pa tudi pri moških, je mentalna vzburjenost možgansko ločena od genitalne vzburjenosti, čeprav je pri moških vse skupaj precej bolj povezano. Ženska, čeprav ni vzburjena, lahko ima fizično reakcijo na seks. Dogaja se celo, da med posilstvom navkljub travmi ženska doživi orgazem, kar pa ne pomeni, da ji je dejanje všeč. Je tudi razlog, da lahko prostitutke opravljajo svoje delo. Po drugi strani je lahko ženska čustveno popolnoma vzburjena, a se nožnica kljub temu ne navlaži.

Ženske se zaradi seksa navežejo

Med orgazmom žensko telo oddaja oksitocin, hormon, ki se sprošča tudi med dojenjem. Oksitocin povzroča navezanost matere na otroka, a tudi ženske na moškega ali na drugo žensko, kot je nekako ugotovljeno v točki ena. Ženske se tako navežejo na moškega med seksom, tudi če si tega ne želijo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 1
SBR 27.12.2012 09:53:07
hja, mal smo zakomplicirane.. drugače bi blo pa dolgočasno:)
Več komentarjev