Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

je z njo varal kim - 5

Še en škandal pri Kardashianovih

Ljubica bivšega moža Kim Kardashian gola na spletu

S.R.
06. julij 2012, 14:54
2
Velikost pisave:

Kris Humpries je bolj kot odličen NBA-košarkar poznan po zelo kratkem zakonu z zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian. Par se je poročil 20. avgusta leta 2011, že 31. oktobra istega leta, po le 72-ih dneh zakona, pa je Kim vložila zahtevek za ločitev. Sicer se je Kris hitro začel braniti in je bil odločen ohraniti zakon, a mu to ni uspelo.

je z njo varal kim - 2
Res nosi Krisovega otroka? (Foto: Twitter)

Krisu pa so takoj po koncu zakona hitro začeli pripisovati zveze z drugimi ženskami. Ena izmed njegovih deklet je bila tudi Myla Sinanaj, s katero naj bi bil Kris v zvezi od januarja 2012, a se je to dejstvo trudil skriti pred javnostjo. Razlog za skrivnostnost naj bi bil ločitveni postopek z ženo Kim Kardashian, saj je Kris od nje zahteval sedem milijonov dolarjev zaradi pretresa, ki ga je doživel ob ločitvi. V kolikor bi sodišče izvedelo, da je dva meseca po vlogi za ločitev tolažbo že našel pri Myli, bi se moral na milijone najverjetneje obrisati pod nosom. Prav zato želi Kim Mylo spraviti tudi na sodišče.
No, pa tudi Kris zagotovo obžaluje, da se je zapletel z Mylo, saj mu je kmalu po tem, ko sta prekinila razmerje, začela groziti, da bo javnosti razkrila vse njune umazane skrivnosti, če ji ne plača določene vsote denarja. Myla naj bi namreč posedovala kar nekaj fotografij, starih sporočil in drugih stvari, ki lahko uničijo Krisov ugled. Še preden bi se to zgodilo, se je Kris na pomoč obrnil kar na FBI. Kot da to še ni dovolj, je nedavno v javnost prišla novica, da naj bi bila Myla v tretjem mesecu nosečnosti, otrok pa naj bi bil zagotovo Krisov. V kolikor se bodo njene izjave izkazale za resnične, bi to lahko precej škodovalo Krisu v ločitvenem postopku.
Da pa je vse skupaj še bolj zapleteno, pa so v javnost sedaj prišle še gole fotografije Myle (prvi jih je objavil portal StarzUncut), ki naj bi jih skupaj z izjavo, da Kris gotovo ni oče otroka ter da Myla najverjetneje sploh ni noseča, v javnost poslal eden izmed njenih nekdanjih fantov, ki je bil z Mylo v zvezi kar šest let. Za portal StarzUncut je povedal, da je Myla obsedena s slavo. V času njune zveze je trdila, da je pevka, a v šestih letih ni slišal nobene njene pesmi.

je z njo varal kim - 6
Myla naj bi bila obsedena s slavo in patološka lažnivka, a če se je Kris še pred ločitvijo zares zapletel z njo, to zanj na sodišču ne bo dobro. (Foto: Twitter)

To je bil le eden izmed načinov, da je spoznavala prave ljudi iz industrije. Prav tako naj bi trdila, da jo želi imeti cel kup zvezdnikov (Vin Diesel, George Clooney ...). Bila naj bi tudi patološka lažnivka, ki se zaplete z moškimi, ko pa slednji hočejo oditi, trdi, da nosi njihovega otroka ali da se bo ubila. Neimenovani nekdanji fant meni, da se je prav to zgodilo tudi s Krisom. Kakor koli že, fotografije bolj ali manj gole Myle so sedaj na spletu, kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo na sodišču in izven njega, pa bo pokazal čas.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,8
glasov 9
Komentarjev: 2
brainhead007 06.07.2012 15:00:45
Mah,tud ona ni bila neka svetnica,zihr...
papaaa! 06.07.2012 19:28:39
ameriška nana zenelli!
Več komentarjev