Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Raffaela Fico - 1

Opa, ta pa zna!

K.Š.
30. april 2012, 07:54
7
Velikost pisave:

24-letna lepotička, ki je svojo kariero začela s sodelovanjem v resničnostnem šovu Big Brother, se očitno zelo dobro zaveda svoje lepote in seksapila. Na nedavni prireditvi je zasenčila vse prisotne ... Poglejte, zakaj!

Raffaela Fico - 2
Lepotica bujnih oblin (Foto: gossip.it)

Raffaella Fico je ena od tistih deklet, ki jim je sodelovanje v resničnostnem šovu Big Brother prineslo veliko popularnosti. Raffaella je s svojim seksi teleščkom in bujnimi lasmi razveseljevala gledalce v sezoni 2008 in čeprav so jo relativno hitro 'vrgli' iz hiše, je znala obdržati prepoznavnost.

'Prodajam nedolžnost!'

Kodrasta lepotica pa je prekosila vse svoje resničnostne kolege ... O njej je namreč govoril ves svet. Ko je lepotička prišla iz hiše, je v nekem intervjuju izjavila, da je nedolžna ... Zatem pa je šla še dlje in javno izjavila ali bolje rečeno javno pozvala vse predstavnike moškega spola, naj se potegujejo za njeno nedolžnost. Postavila je ceno – milijon evrov. Širšo javnost je takrat želela prepričati, da bi si lahko s tem denarjem končno uresničila svoje sanje. Javno je izjavljala, da si želi le hišo in denar za šolanje. A punca je že takrat začrtala svojo kariero – ta prodaja nedolžnosti je bila namreč le dobra marketinška poteza, s katero je Raffaella še kako opozorila nase ... Ponudbe so začele kar deževati.

Čeprav je bilo na rdeči preprogi kup seksi lepotic, je Raffaella nase usmerila vse objektive. Elegantna, a tako presneto seksi, da so njene kolegice lahko le kislo gledale.

Lepotica je postala stalna gostja nekaterih oddaj, celo gostiteljica drugih, igrala pa je tudi v nekaj filmih. Zapletla se je v ljubezensko razmerje s svetovno nogometno zvezdo Mariem Balotelliem in v njegovi družbi krasila naslovnice rumenih revij.

Nedavno pa je Raffaella osupnila vse, ki so bili povabljeni na gala večer, namenjen nogometašem. Udeležila se je namreč prireditve 2012 Premio Gentleman, na kateri so nagradili najbolj zaslužne nogometaše preteklega leta.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 23
Komentarjev: 7
modrook 30.04.2012 13:03:23
tolk lepa kot glupa
tajda111 30.04.2012 13:58:37
...zapomnite si babe, takšne normalne moške odbijajo, delujejo zaostalo in glupo !!!
stehi11 30.04.2012 15:15:29
Talk for yourself :)
pejdspat 30.04.2012 11:43:28
mejhne
rekapaka 30.04.2012 11:16:13
Upam, da se ji trakec od obleke strga.
Bom čez eno uro naredil kontrolo!
Ha, ha
 
T4dej1 30.04.2012 08:23:32
Lepa lepa :)
Več komentarjev