Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Dekle, ki se jo moški ne morejo nasititi - 5

Kateri njen talent vas najbolj privlači?

S.R.
27. junij 2012, 11:53
5
Velikost pisave:

Seksi Američanka Kate Upton je pred kratkim dopolnila komaj 20 let, a se je kljub rosnim letom že prebila med najbolj slavne in predvsem zaželene manekenke na svetu. Kjer koli se pojavi, jo mediji divje oblegajo, kljub mladosti pa sodeluje z največjimi imeni v svetu mode, odigrala pa je tudi že nekaj manjših filmskih vlog.

Kate pa ni znana samo po seksi fotografijah, na katerih običajno blesti v kopalkah, ali pa je celo še bolj slečena, temveč tudi po svojih uradnih in neuradnih filmčkih, ki si jih ogleda neverjetno veliko ljudi. Ko je na tekmi Los Angeles Clippersov Kate odplesala malce hip hopa, si je posnetek ogledalo več kot 7 milijonov ljudi.

Kateri njen talent vam je najbolj všeč - 2
Tako seksi, da je prepovedano. (Foto: GQ)

Kate Upton 'manija' pa je bila še hujša, ko je mlada Američanka posnela video z znanim fotografom Terryjem Richardsonom, ki je sicer znan po tem, da se zelo rad tudi intimno zapleta z manekenkami, s katerimi dela. No, s Kate menda nista počela prav nič neprimernega, sta pa posnela video, ki je bil tako seksi, da si ga je v samo 24 urah ogledalo več kot 750.000 ljudi, nakar so se odgovorni na portalu YouTube odločili, da je video za njihovo stran preprosto preveč seksi in ga za kratek čas umaknili. Seveda se je hitro spet znašel na strani in danes prav tako beleži več kot sedem milijonov ogledov.
Vsi, ki jim je bil omenjeni preveč seksi video s Terryjem všeč, zagotovo ne smejo izpustiti najnovejšega posnetka Kate Upton, ki je prav tako nastal med fotografiranjem z legendarnim Terryjem. V njem slavni fotograf lepo pokaže, da je Kate zares ženska mnogih talentov, saj na posnetku počne vse od igranja košarke pa do teka po plaži v rdečih kopalkah, kot smo ga lahko videli v seriji Obalna straža. Tako kot v preteklosti so tudi ta posnetek že umaknili s portala YouTube, kjer pa se bo zagotovo v kratkem spet pojavil. Seveda pa je video na voljo na uradni strani revije GQ, za katero se je Kate fotografirala in vmes s Terryjem posnela še video.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasov 5
Komentarjev: 5
 
27.06.2012 12:31:46
Ojej ,ojej samo dan dva naj bo pri meni pa bom odkril vse talente na njej .
 
carlo38 27.06.2012 12:30:27
za ponucat bo že he he, neki strašnih bokov pa nima ravno :))
D0BERMAN 27.06.2012 12:21:04
3 dana ne bi silazio sa nje....
hotchilipoper 27.06.2012 12:08:47
Nad in pod popkom
vlvjhlghljuč 22.07.2012 01:45:58
Če si želiš postavnega otroka moškega spola, potem take ženske raje ne zaplodi. Projicirano na moški spol odgovarja njeno telo kvečjemu pomehkuženemu softiju. S strani ženskega spola v normalnih okoliščinah manj zaželjenemu moškemu.
Več komentarjev