Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Ivana

Med seksom posneli tudi hrvaško igralko

S.C.
08. marec 2013, 12:54
4
Velikost pisave:

Ni samo Goran Višnjić igralec, na katerega so zaradi uspešne kariere v Hollywoodu Hrvati upravičeno ponosni, veliki met je uspel tudi 38-letni igralki hrvaških korenin Ivani Miličević, katero bomo kmalu lahko videli popolnoma golo. In tudi med seksom.

Čeprav 38-letna Ivana Miličević živi v Hollywoodu že od svojega petega leta, je zelo ponosna na svoje hrvaške korenine in se vedno znova rada vrača domov. In če kljub nekaj manjšim vlogam v odmevnih filmih zanjo še niste slišali, boste od zdaj naprej zagotovo večkrat. Dobila je namreč glavno vlogo v akcijski seriji Banshee televizijske hiše HBO; igra zloglasno tatico draguljev Carrie Hopwell, ki poleg odličnih igralskih sposobnosti pokaže še veliko več. Če je pred kratkim dvignila kar nekaj prahu s scenami oralnega seksa, bo v nadaljevanju serije razkrila čare v vsej svoji lepoti; golo jo bo namreč moč videti prihajati iz kopalnice, izkazala pa se bo tudi v scenah divjega seksa s televizijskim soprogom Rusom Blackwellom. Čeprav deluje popolnoma samozavestno in prav nič sramežljivo, je priznala, da je bila pred snemanjem eksplicitnih prizorov tako nervozna, da ni mogla niti jesti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,9
glasov 11
Komentarjev: 4
 
G8J 09.03.2013 12:55:44
Samo zavajanje za večje klikanje
Drugače pa je vse to dogovorjeno in zrežirano, loleki
 
aojz 09.03.2013 11:06:08
Tisto, ko otroka seksata pa ne upam odpret.
Me bodo takoj našli, aretirali . Naslednjič pa bo tule bombastični naslov
SOJENJE SLOVENSKEMU PEDOFILU.
Šofer48 09.03.2013 09:27:12
bedak ki je to dal gor!
hotchilipoper 09.03.2013 08:16:07
Ne odpiraj,zopet zavajajo
Več komentarjev