Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi
Erik: Operacija - 12

Erik se je poslovil od trebuščka!

Nataša Jurca
01. marec 2013, 08:20
28
Velikost pisave:

Erik Koler in Tadeja Casar, zmagovalca akcije Osvoji lepotno operacijo, ki se odvija na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si, sta dočakala težko pričakovano operacijo. Kirurg dr. Siniša Glumičić je odlično opravil svoje delo, rezultati pa bodo vidni že kmalu. Kako je potekal Erikov poseg?

Erik uspešno prestal liposukcijo

Nalagam..

Erik: Operacija - 3
Erik je imel pred posegom mešane občutke. (Foto: Aljoša Kravanja)

38-letni Erik Koler iz Maribora, zmagovalec akcije Osvoji lepotno operacijo, ki poteka na spletnih straneh Moškisvet.com in Zadovoljna.si, se je pred približno tremi leti odločil narediti velik korak na sebi. Začel se je ukvarjati s športom in uživati zdravo prehrano, čeprav je kilograme uspešno izgubljal, pa se mu je maščoba na trebuhu in ledvenem predelu vztrajno nabirala.

Ker se je kljub večletnemu trdemu delu v fitnesu ni mogel znebiti, se je odločil sodelovati v naši nagradni igri Osvoji lepotno operacijo. Sanje so se mu uresničile, saj se je najprej uvrstil med šest finalistov, nato pa ga je še izbral dr. Siniša Glumičić iz klinike Glumičić-Džepina v Zagrebu, da na njem opravi izbrani poseg. Erik se je odločil za liposukcijo in v torek je zanj bil dan D – dan posega.

Siniša Glumičić
Dr. Siniša Glumičić je odlično opravil svoje delo. (Foto: osebni arhiv)

Erikovi občutki na dan posega so bili mešani. "Prisotno je veselje, hkrati pa me je tudi strah. Ne veš, kako bo vse skupaj potekalo," je dejal pred posegom. "Po posegu bodo občutki po vsej verjetnosti zelo dobri. Samozavest se bo dvignila in dejansko bo rezultat viden in mi bo dal dodatno energijo, da bom še naprej počel, kar delam zdaj. Lepotna operacija ni tisto, kar marsikdo misli, da je. Lahko človeku zelo spremeni življenje, da se potem še sam veliko veliko bolje počuti v svoji koži in bolj kakovostno zaživi."

Pred samim posegom je Erika najprej še enkrat pregledal zdravnik. Preveril je krvne izvide, Erika pa fotografiral in še enkrat izmeril. Izdelal je načrt za operacijo, Erika pa so nato pripravili na poseg, saj se liposukcija izvaja pod splošno anestezijo. Kirurg mu je s hidroliposukcijo začel preoblikovati telo. "Eriku bodo na telesu ostale vidne le pike, ostanki luknjic, skozi katere opravimo hidroliposukcijo. Vso maščobo mu bomo odstranili – za vedno," je povedal kirurg.

Po dobrih 40 minutah je bilo posega konec, rezultat pa: 2,5 litra odstranjene maščobe in veselje na Erikovem obrazu, ko se je prebudil iz splošne anestezije. Erik je noč zatem preživel na kliniki, že naslednji dan pa so ga odpeljali na okrevanje.

Erik: Operacija - 11
Rezultat posega: 2,5 litra odstranjene maščobe. (Foto: Aljoša Kravanja)

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 • Erik: Operacija - 4
 • Erik: Operacija - 5
 • Erik: Operacija - 6
 • Erik: Operacija - 7
 • Erik: Operacija - 8
 • Erik: Operacija - 9
 • Erik: Operacija - 10
 • Erik: Operacija - 12
 • Erik: Operacija - 13
 • Erik: Operacija - 14
 • Erik: Operacija - 1
 • Erik: Operacija - 11
 • Erik: Operacija - 2
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

 • Ocena članka: 3,2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
3,2
glasov 18
Komentarjev: 28
mislec. 04.03.2013 23:07:01
KAJ JE ČRNA MAGIJA?
Črna magija je konceptualni sistem,ki poudarja človeške sposobnosti manipuliranja ,zla in napovedovanja naravnemu svetu s pomočjo paranormalnih ali nadnaravnih sil.
Črna magija se izvede s pomočjo raznih predmetov kot so: zelišča,magični simboli, ples za priklic duhov,osebni predmeti žrtev,kosti,zemlja....
KAKO IN KDAJ SE IZVAJAJO RITUALI ČRNE MAGIJE?
Običajno se izvajajo ponoči,med 1.00 in 3.00 uro zjutraj.Da bi se magija "naredila", sodelujejo naročnik magije,črni mag,duhovna sila in žrtev.Magija se izdeluje po starodavnih "receptih".Za uspešen ritual so potrebni osebni predmeti,kateri so povezani z osebo npr. nohti,lasje,spodnje perilo,zemlja iz dvorišča ali groba,slika osebe...Ti predmeti so odvisni od vrste magije,ki jo je naročnik naročil in seveda od črnega maga,ki jo izvaja.Dejstvo je,da vsak,ki izvaja črno magijo zahteva predmete,ki so navedeni.Bistvo teh predmetov je,da so prenašalci osebne astralne energije, katera še naprej živi v teh premetih in je povezana z astralnim svetom in dušo osebe.Ko se ti predmeti odnesejo magu jih on na svoj način"aktivira in zapakira".
Lahko jih previje z volno,sukancem,ali pa jih napolni z mesom, kostmi, zemljo, papirjem,travo....Ob procesu "pakiranja",mag kliče svojo"prijateljsko",demonsko silo. Pri tem navadno uporablja besede ali znake zavestno ali podzavestno,ki se združujejo z astralnim svtom žrtve,preko njegovih predmetov.Tako se vzpostavi astralni prehod.Ko se to poveže,naročnik običajno prejme ta predmet nazaj in ga mora skriti v bližino žrtve ali pa ga dati v hrano ali pijačo..Največkrat so to mesta,ki so oddaljena le nekaj metrov od žrtve(za omarami,pod kavčem,pod preprogo)ali velikokrat tudi pod predpražnik.Tako se astralni svetovi združijo in vzpostavijo polni pretok astralnih energij,ki prihajajo iz demonskih sfer.Ko se ta energija poveze z vašo takrat demon vstopi v vašo dušo in avro in tako se začne krog prekletstva.
PUDAREK:VSI,KI NARUČUJETE ČRNO MAGIJO-ZAVESTNO ALI NE SIGURNO NISTE VEDELI,DA ČRNI MAG ALI VRAČ SAMO SPOJI MAGIJO IN POVEŽE ASTRALNE PREHODE.ČRNA MAGIJA DELUJE VEDNO SAMO PREKO NAROČITELJA IN VI STE TA ASTRALNI PREHOD ČRNIH SIL.
alfaman88 04.03.2013 17:19:04
sploh ni mev velik špeha to bi se dal z mal discipline, pa telovadbo že v dveh mescih popravt !!
 
498983 02.03.2013 15:11:50
o kriza...
 
becha 02.03.2013 09:17:03
vidim da vecina ne podpira teh igric kot naredi me lepsega, postavnejsega itd....
kar se tudi strinjam---danes je vse prevec umetne lepote, zenske se operirajo za vsako figo, malo nosega, ustnice, kaka liposukcija, prsi, rit, malo ali dosti sminke, visoke pete, stezniki in potem je seksi
 
Zorz 02.03.2013 09:12:52
Več let fitnesa in ni mogel dol tega spraviti? Kaj je sploh delal v fitnesu? Kartal?
nančibanči 04.03.2013 23:00:21
Fitnes
 
tikataka12 02.03.2013 08:48:49
telovadit pa zdravo jest, neeee to pa ne...
Roka pravice 1 02.03.2013 08:19:57
Zanima me procent maščobe ki ga ima. Na oka več kot 20%, no prjatu spravi pod 10% in bo 6pack skočil ven.
Samo treba garat NO PAIN, NO GAIN.
StarDeluxe 01.03.2013 17:27:04
Kaj ti pa je ej, da me štiha s tisto palco, blah...z nekaj malo več truda gre samo dol. Naravno je le naravno.
 
astro123 01.03.2013 15:51:50
Če bi on karkoli, kakorkoli, ali kadarkoli treniral, bi se mu na rokah poznalo. Tak pa zgledajo ko vreče polne vode.
waco 01.03.2013 16:50:35
o tem se strinjam! delam ko vol doma na kmetiji , ne jem glih nek kruh,riž pa tortice in navlako pa mam vseeno vamp ki ne gre dolm , ampak mam pa tut kr nekaj mišic in tale jih nima!
tantadruj1 02.03.2013 07:19:02
waco če bi sam dietno jedel, bi najbrž lahko bolj malo delal, tako da.. je čisto u redu.. ni ga bolj seksi prizora kot videt moškega, ki dela.. verjemi
24pišancov 01.03.2013 14:11:48
Jaz sem tud hotel napisat,da je lenuh pa vidm da ste me že vsi prehitel
Več komentarjev