Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Rihanna

Zvezdnice razkrile, kaj jih 'rajca'

J.V.
01. oktober 2013, 08:48
4
Velikost pisave:

Medtem ko Angelina Jolie v spalnici rada dominira, pa je pevki Rihanni všeč, da je podrejena in da ima kontrolo njen partner. Hollywoodske zvezdnice so brez dlake na jeziku razkrile nekaj vročih podrobnosti iz spalnice, od tega v kakšnih položajih najbolj uživajo do seks igračk, ki jih najrajši uporabljajo.

Angelina Jolie
Angelina Jolie je v spalnici rada glavna. (Foto: teamtz.com)

Seks je vedno vroča tema, zlasti kadar gre za hollywoodske zvezde, kot sta Angelina Jolie in Rihanna. V nedavnem intervjuju je igralka, ki se lahko pohvali z zelo divjo preteklostjo, razkrila, da je nedolžnost izgubila pri 14 letih, ko je bila v zvezi s fantom, s katerim je tudi živela. "Všeč mi je občutek dominantnosti, zaradi tega se počutim sigurno," je priznala Angelina. V preteklosti so se že večkrat pojavile govorice, da je zvezdnica biseksualna in da je bila nekaj časa v zvezi tudi z žensko, a te do sedaj nikoli niso bile potrjene.

Janet Jackson
Pevka se rada poigra s seks igračkami.

Obožujejo erotične igračke

Zelo divja med rjuhami je tudi barbadoška pevka Rihanna, ki pa z razliko od Angeline rajši prevzame položaj podrejenosti in nadzor prepusti svojemu partnerju. "Rada sem zvezana in našeškana," je priznala brez dlake na jeziku in dodala: "Biti podrejen v spalnici je zelo zabavno. Všeč mi je, če je spontano. Včasih so biči in lisice preveč načrtovani, všeč mi je, da uporabi roke." Rihanno so paparaci že večkrat ujeli med obiskom erotične trgovine, s seks igračkami pa je obsedena tudi Janet Jackson. "Večkrat tam kupim kaj tudi za prijateljice, na primer dildo. Kadar ste na poti takšne stvari pogosto pridejo prav," pravi pevka.

Skrbi za njene multiple orgazme

Igralka Paula Patton svojega moža Robina Thicka rada preseneti s seksi sms sporočili in verjame, da je dober seks zelo pomemben za ohranjanje srečnega zakona. S tem pa se strinja tudi Robin, ki pravi: "Trudim se, da doživi čim več multiplih orgazmov. To se ne zgodi vedno, toda kadar sva oba dobro razpoložena, se zgodi tudi to. Všeč mi je kadar ona popolnoma ponori v spalnici."

Všeč ji je, ko ji liže podpazduhe

Prav nič zadržana glede seksa ni tudi igralka Zoe Saldana, ki je o tem že večkrat spregovorila. "Dolgo časa sem bila preveč lena, da bi bila na vrhu, sedaj pa mi je ta položaj zelo všeč," pravi 35-letna zvezdnica, ki ima najrajši milijonarski položaj. "Obožujem seks in ne morem živeti brez njega." Kristen Stewart je obsedena z vonjem in ji je všeč, da ji partner liže podpazduhe, Scarlett Johansson pa je posebno doživetje seks v avtu.
 

Scarlett Johansson
Scarlett priznava, da obožuje seks v avtu.
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasov 8
Komentarjev: 4
 
Muscular 14.01.2014 04:33:05
Najbolj žensko rajca en sam pogled na moško lepo isklesano telo , dobro moško rit, in njihov stoječ napet čevap :))
 
CIGU MIGU 12.01.2014 15:47:13
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
 
cucek 01.10.2013 12:43:04
FOLK AL SE VAM MEŠA ZVEDNICE NE RAJCAJO NAPISANE STVARI AMPAK VELIKI TIČI NI SKRIVNOST DA JE POLOVICA HOLIWODKIH ZVEZD SPALA Z ČRNCI ALI Z OBDARJENIMI BELCI PRI 22 CENTIMETRIH ME ZANIMA KATERA BI POGREŠALA TO DA JE GLAVNA V SOBI ALI PA VIBRATOR
 
enoh 01.10.2013 09:47:49
kaj to? ne bo nihče komntirla? če se nobena od vas bejb ne oglasi, bom jz kaj napisal
Več komentarjev