Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

GALERIJA: Anamarija Lampič - 9

ZOI 2018: Naša smučarska tekačica sanja o ...

STA/N.J.
23. februar 2018, 06:25
1
Velikost pisave:

Olimpijske igre v Pjongčangu se bližajo koncu in vse večje je očitno tudi domotožje. Slovenska smučarska tekačica je zaupala, kaj si bo privoščila, ko pride domov.

GALERIJA: Anamarija Lampič - 16
(Foto: osebni arhiv)

Slovenska tekačica Anamarija Lampič je igre v Južni Koreji končala dobre volje. Za njo so uspešni nastopi, zadnji je bil v sredo v ekipnem sprintu z Alenko Čebašek, kjer je bila šesta. 

Svoje prve olimpijske igre je ocenila kot lepo in zanimivo izkušnjo, le tamkajšnje hrane se je že prenajedla. "V olimpijski vasi je vse v redu, tudi hrana je čisto OK. Ni kot doma, a smo preživeli," je dejala Lampičeva, potem pa naštevala, kaj si bo privoščila, ko pride domov: "Same domače stvari: krvavice, klobase, zelje, repo ... " je v smehu dejala Lampičeva.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 1
ata janez 23.02.2018 09:44:50
To je najboljša hrana,želim veliko užitka pri njej in dober tek in tudi dober tek na smučeh.
Več komentarjev