Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Burak Özçivit

Kaj takega! To je fenomen, ki je očaral Slovenke

N.J.
26. februar 2018, 07:55
67
Velikost pisave:

Če se malce pošalimo: Zakaj so številne ženske, ki gledajo turško serijo Moja boš, prepričane, da proti lepemu Buraku slovenski moški 'nimamo za burek'?

Burak Özçivit
(Foto: Instagram)
Serija Moja boš je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV.

Vse zmujene epizode si lahko kadarkoli ogledaš na VOYO.SI!

Turška serija Moja boš, ki jo lahko spremljate na Pop Tv in je prva turška serija v zgodovini, ki je prejela prestižno nagrado emmy v kategoriji najboljša mednarodna telenovela leta, navdušuje slovensko javnost, evforija okoli glavnega igralca pa je neverjetna. Kaj ima ta moški, da je pritegnil toliko pozornosti? Kaj je tisto, kar mu lahko (upravičeno) zavidamo?

PREBERITE: Opa! Kdo so lepotičke, ki obdajajo Buraka?

Najprej nekaj o stereotipih. Po mnenju večine žensk so zmagovalne lastnosti idealnega moškega naslednje:

1. Nosi dva do tri dni staro brado, vendar je za posebne priložnosti vedno sveže obrit.
2. Lepo diši in je negovan, čeprav se v kopalnici nikoli ne zadrži predolgo.
3. Pomaga pri hišnih opravilih.
4. Ima poteze 'mačota', a je hkrati nežen in občutljiv.
5. Ima svoj stil, čeprav ni strokovnjak za modo.
8. V postelji je nežen, vendar istočasno spontan, samozavesten in strasten..
10. Zna poslušati in je dober tolažnik.
11. Je uspešen v poslu in ima dovolj na računu.
12. Vedno si vzame čas za svojo družino.
13. Odlično se razume s starši svoje partnerice.
14. Je stoodstotno zvest.
15. Ne pametuje in se ne pregovarja ter rad sprejema nasvete in se vedno drži dogovorov.

Burak Özçivit - 3
(Foto: Profimedia)

In zakaj je on tako priljubljen?

Burak Özçivit, ki igra glavno moško vlogo v seriji, je eden največjih turških zvezdnikov, ki je bil med drugim leta 2005 razglašen za drugi najboljši moški model na svetu. 184 centimetrov visoki igralec ima izklesano telo, ki mu ga sicer lahko zavidamo. A zavedati se je treba, da je to nekaj, kar lahko s trdim delom in malce odrekanja ima prav vsakdo izmed nas.

Ženske znajo povedati, da ima ravno prav možat in hkrati nežen obraz. Rahla poraščenost obraza je menda tista pika na i. Žal nima vsak moški te sreče, da mu brada enakomerno in lepo raste. Za tiste, ki si vseeno želite takšnega videza, obstaja rešitev ... več v spodnjem videu. Menimo pa, da si vsakdo lahko pusti rasti brado, kakor mu pač narava dopušča in jo oblikuje tako, da poudari svoje adute.

Sladek je z besedami. Ne le v seriji, tudi v resničnem življenju. Glede svoje soproge je med drugim v enem izmed intervjujev izjavil, da potrebuje čas, da se prepusti čustvom. »A ko sem prepričan, da imam ob  sebi pravo žensko, se ji popolnoma predam.« Dodal je, da si želi z njo preživeti vse življenje. In to je stavek, o katerem verjetno sanja marsikatera damica.

Burak Özçivit in Fahriye Evcen - 1
(Foto: Instagram)

Same lepotice. Burak je bil v zvezi s kar nekaj lepoticami. Dve leti je bil v zvezi s turško manekenko Ceylan Çapa. Njuna zgodba se ni zaključila s poroko, kot so mnogi pričakovali. Dobival se je tudi s soigralko iz serije Moja boš, z lepo Neslihan Atagül, a sta se razšla, še preden s začeli snemati omenjeno serijo. Vseeno sta morala posneti kar nekaj pikantnih prizorov, a sta delo opravila profesionalno. Zdaj je poročen z 31-letno lepotico Fahriye Evcen. Lepotice so definitivno nekaj, kar mu lahko marsikateri moški zavida.

Burak Özçivit in Neslihan Atagül Doğulu
(Foto: POP TV)

Umetniška žilica. Da, tudi to ima. Zvezdnik se menda v prostem času ukvarja s pisanjem zgodb in risanjem.

Burak Özçivit
(Foto: Instagram)

Ima tudi ganljivo zgodbo iz otroštva. Rodil se je v Istanbulu na božični večer leta 1984. Odraščal je v revščini, saj sta se starša menda komaj prebijala iz meseca v mesec. Oče je delal v zastavljalnici. A danes 33-letni Burak se tega, da prihaja iz revne družine, ni nikoli sramoval. Ponosen je svojo družino. Za njegovo slavo je zaslužen predvsem njegov oče, ki ga je brez Burakove vednosti prijavil na tekmovanje za model Turčije. Burak je osvojil prvo mesto in nato drugo mesto na svetovnem tekmovanju. Dejstva, da je živel v revščini, nikakor ne gre zavidati. V vsakem primeru pa je to, da je ponosen na družino in svojo preteklost, lepa lastnost.

Izpolnjujete tudi vi katerega izmed na začetku naštetih kriterijev?

Če da, potem ste na dobri poti. Morda ne boste nikoli tako slavni kot Burak. Sicer pa ni nobene potrebe, da vas cela množica deklet gleda napol zasanjano – dovolj je, da vas tista ena, prava.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasov 18
Komentarjev: 67
 
akam 31.05.2018 16:22:40
Slovenke je očaral zaradi svojih oči, s katerimi največ pove.V nadaljevankah, v filmih in tudi v realnosti.Oči pa so ogledalo duše...Ja, Slovenci nimate za burek.....samo komentarje si preberite, ena sama foušija! Na drugis trani je pa prelep Burakov nasmeh...NI nas očarala njegova slava, je svetovni zvezdnik.Očarala nas je njegova preprostost in najbolj šarmanten pogled ever! PS: niti ena mi še ni reklla, da jo je očarala"izklesanost", pa saj on ja ni Kim K,....on očara s pametjo, osebnostjo, naravnostjo.Izgleda pa itak super....
 
bekson74 03.04.2018 20:17:17
Jao, jao....pa komi smo jih nazaj dol porinl...včasih so s konji gor uletaval sedaj pa po TV....
infostriker 26.02.2018 22:51:12
HA HA HA, mislim ...pa kva vi kadite predn se spravte to pisat? Res sm se nasmehnil :)
cupavec 27.02.2018 22:57:28
Ja, znoreli bodo z tem Burekom :)
 
bosanc.si 26.02.2018 13:41:38
Ojoj spet Burek,ali bomo imeli v Sloveniji dan žalovanja,ko bo konec zadnjega dela.Ženske,predlagam da si ogledate samo še zadnji del,da ne boste brezveze gledale okrog 140 delov izsiljevanja in izkoriščanja,na koncu pa še pika na i.
 
kor22 26.02.2018 13:35:48
eh lol, poleg pa postaviš naprimer beckham-a pa se bo ziher 3/4 žensk odločlo za beckham-a
KaPi 27.02.2018 07:48:08
ne, za buraka se bomo...
 
jesenvoyo 26.02.2018 12:49:15
Res tudi ostali igralci in predvsem igralke so kar simpatični. Glede vsebine pa, lepo se vidi, kako tehnika in denar zagotavljata voljo in moč posameznikov v življenju. Nič se ne da skrit, ljudje so pokvarjeni in udarci letijo velikokrat tudi od tam, od koder jih ne pričakujemo.
 
Sniper77 26.02.2018 10:51:25
I miss Vlad the Empaler in action.
 
bekson74 26.02.2018 09:53:39
Jao jao...zdej pa turčini na vseh ekranih...kam gre ta svet...eno najbolj nasilnih ljudstev na svetu.
dremskar 26.02.2018 10:43:51
Tudi v Sloveniji imamo zelo veliko nasilnih ljudi, pa nas v svetu ne vidijo tako.Koliko družin trpi pod nasilnim očetom, tega nihče ne ve.Nimamo pa tudi take lepote kot je Burak. Malo sliči na njega le Domen Kume
 
perovskija 26.02.2018 09:47:52
Reklamo zanj mora delati celo Uroš od Petre, za crknit
KaPi 26.02.2018 11:48:52
Se mi kar smili, ko ma pri tem ogromni manjvrednostni kompleks...
 
perovskija 26.02.2018 09:45:56
oboževalci žajfnic, gorskih zdravnikov, to so Slovenci, ki bodo volili Serpentinška.
Več komentarjev