Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

bomba

Zarezal je v neaktivirano bombo!

STA/N.J.
03. april 2014, 08:08
0
Velikost pisave:

V skladišču odpadnih kovin v Bangkoku je danes eksplodirala bomba, ki so jo iz zraka odvrgli med drugo svetovno vojno.

V eksploziji je umrlo najmanj sedem ljudi, 19 pa je bilo ranjenih, so sporočili iz mestnega urgentnega centra. Eksplozija je poškodovala tudi bližnje domove, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Bombo so našli delavci na gradbišču in jo nato prodali trgovcu z odpadnimi kovinami, misleč da je deaktivirana. Do eksplozije je prišlo, ko so v skladišču vanjo zarezali s kovinskim rezalnikom, je povedal vodja lokalne policije.

Vodja policijske enote za deaktivacijo je po ogledu prizorišča eksplozije za AFP povedal, da je šlo za 225-kilogramsko bombo iz druge svetovne vojne. Eksplozija je povzročila velik krater, poškodovani pa so bili domovi v radiju 500 metrov.

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev