Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Calvin Harris

Zapustil jo je že dvakrat, zdaj mu je razbila ...

M. A.
13. maj 2018, 08:36
0
Velikost pisave:

Calvin Harris je manekenko Aariko Wolf zapustil že dvakrat, a sta poskusila še tretjič. Tokrat pa ni bilo strto le srce ...

Calvin Harris
(Foto: Profimedia)

Škotski DJ Calvin Harris je trenutno v ljubezenski vezi z Aariko Wolf, ki jo je pred tem zapustil že dvakrat, enkrat celo zaradi Taylor Swift. Pred nekaj meseci sta se odločila, da poskusita še tretjič, Harris pa Aariki ni predal samo svojega srca, temveč tudi ključe svojega luksuznega džipa.

Kar pa se je očitno izkazalo za napako, saj se je Aarika med vožnjo po Beverly Hillsu zaletela v drug osebni avtomobil, v katerem sta bili dve ženski. Odprle so se vse sprednje zračne blazine, ki so ublažile poškodbe, kljub temu pa je bil Harris odpeljan v bolnišnico, od koder se je že vrnil domov.

Calvin Harris
Očitno je boljše, če je za krmilom Calvin. (Foto: Profimedia)

Ali bo to vplivalo na še tretji ljubezenski poizkus, bomo videli v bližnji prihodnosti, zagotovo pa bo Calvin premislil, ali jo bo še spustil za volan.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,3
glasov 6
Komentarjev: 0
Več komentarjev