Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Rita Ora

Vroča Rita postaja prava porednica ...

M. A.
20. julij 2018, 20:26
0
Velikost pisave:

Britanska pevka albanskih korenin Rita Ora vse bolj stopa v ospredje glasbene pop scene. Pesmi, ki jih je izdala v zadnjem času, so postale velike uspešnice, pevka se trenutno mudi na turneji, prosti čas pa preživlja na evropskih plažah.

Your Song, Anywhere in For You so samo nekatere pesmi, ki jih je Rita Ora izdala v zadnjem času, a so takoj postale uspešnice. Zdaj se je vroča pevka podala na evropsko in ameriško turnejo The Girls Tour, v sklopu katere je pred nekaj tedni obiskala tudi Poreč, prosti čas med enim in drugim koncertom pa redno izkoristi za poležavanje na plaži, fotografije pa redno objavlja na svojem Instagramu.

Rita Ora
Včeraj je nastopila v Barceloni, pred tem pa je uživala na tamkajšnji plaži. (Foto: Profimedia)

27-letni Riti ne gre dobro samo na glasbenem področju, temveč tudi v življenju, saj je ob eni fotografiji zapisala 'Tukaj uživam najboljše možno življenje, haha'. Pevka je srečna tudi v ljubezni, saj ji že leto dni posteljo greje 27-letni Andrew Watt.

Rita Ora
Zadnje čase pogosto pozira v kopalkah. (Foto: Profimedia)

Kljub njeni zvezi z Andrewom britanski mediji zadnje tedne pogosto ugibajo, ali se ni kaj spletlo med njo in Liamom Paynom, mladim pevcem nekdanje fantovske zasedbe One Direction. Liam, ki je z Rito pred kratkim posnela pesem For You, se je po dveh letih razšel z britansko pevko Cheryl Cole, številni pa namigujejo, da je bila povod za razhod prav Rita ...

In to en teden po tem, ko sta šla narazen!

Rita Ora
(Foto: Profimedia)

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev