Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Top Gun

Vrača se Top Gun

L.P.
13. junij 2018, 08:27
5
Velikost pisave:

Tom Cruise je postal znan igralec po zaslugi vloge v kultnem filmu Top gun iz leta 1986, ki bo kmalu dobil svoje nadaljevanje. Film naj bi v kinematografe prišel 12 julija naslednje leto.

Produkcija filma se je že začela. Tako govorijo objave Toma Cruisa na družbenih omrežjih. Objavil je fotografijo, na kateri je oblečen v vojaškega pilota. Strmi v letalo. Na fotografiji pa je tudi znan citat iz filma: Feel the need. Cruise je pri fotografiji zapisal, da gre za prvi dan snemanja novega filma Top gun. Pri tem je označil producenta Jerryja Bruckheimerja in Davida Ellisonsa iz produkcije Skydance Media.

#Day1

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Film režirata Joseph Kosinski in Cruise. S skupnimi močmi sta ustvarila že znanstveno fantastični film Oblivion. Cruise bo v filmu znova upodobil Mavericka, ki je tokrat v vlogi inštruktorja letenja v moderni vojski.

Zaenkrat še ni znano, kdo so Cruisovi soigralci. Zvezdnik pa je prejšnje poletje povedal, da bo film ustvarjen na podoben način kot njegov predhodnik. Prikazali bodo hitre in velike stroje, predvsem letala.

Prvi del Top guna, v katerem so poleg Cruisa nastopili tudi: Anthony Edwards, Kelly McGillis, Val Kilmer, Tom Skerritt in Meg Ryan, je doživel velik uspeh. Film je v blagajne prinesel več kot 318 milijonov evrov, Za pesem "Take My Breah Away" pa je prejel oskarja. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 5
Frane Šajn 13.06.2018 13:26:36
Tokrat bodo verjetno obračunal z vso Rusko zračno floto in še Kitajsko za povrh in šli potem na pivo in splošen pretep že v naprej znano. Nekaj bi jim položil tem Ameriškim pravličarjem na srce. Če ne zmorete nobene prave bitke dobiti razen tistih na filmskem platnu ali kjer tolčete po nerazvitih malih siromašnih državicah vam tudi teh pravljic ni treba snemati. Ste tako bedni, da bolj bedni ne že ne morete biti. Tisti , ki vas gledajo in te izmišljotine pa še bolj. Poden je poden.
peropetarda 13.06.2018 20:10:07
No, no, pojej en tabletek, da se boš pomiril...
felixkp 13.06.2018 21:15:43
Ej Frane, ne vem zakaj se ti počutiš poklicanega, da govoriš kaj naj snemajo in kaj ne. V Holivudu pač ustvarjajo z filmi dodano vrednost in to zelo lepe vsote, kar prinese tudi precej v državno blagajno. Ne razumem kje vidiš probleme. Saj ti ni treba gledat angleško govorečih filmov......Boš pač na ruskih in turških.
 
Maxx365 13.06.2018 09:55:45
"Prikazali bodo hitre in velike stroje, predvsem letala" ???
Frane Šajn 13.06.2018 13:30:23
V stilu parodije na te napihnjene igrice kot je film "možje v pajkicah!"
Več komentarjev