Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Vojak

Vojaški poveljnik pijan porušil steno 

U.K.
10. avgust 2018, 13:18
2
Velikost pisave:

Vse kaže, da bo zmačkani kapitan sedaj moral poravnati škodo. 

Britanski vojaški kapetan je imel pred kratkim zelo burno noč. Kot kaže so se ga on in njegovi podrejeni precej napili in v pijanosti so vojaki kapetana slekli ter ga zaklenili na stranišče. Po približno šestih urah se je zbudil in zahteval, da ga izpustijo. Vojaki so se mu samo smejali in dejali, da ga bodo izpustili, če jim da povišico.   

Kapetan je nato ponorel in popolnoma uničil stranišče. S cevjo je nato izkopal luknjo skozi steno in se tako rešil. Dogodek so prijavili vojaški policiji in kapetan je v težavah, predvsem zato, ker se ga je napil v prostorih kjer bivajo vojaki. A moramo priznati, da je njegov podvig kar impresiven. Nenazadnje je pijan, gol moški brez orodja uspel podreti steno.  Iz vojske so sporočili, da kapetana ne bodo kazensko preganjali, če bo plačal za nastalo škodo.  

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glas 1
Komentarjev: 2
 
RamzesII 12.08.2018 13:47:55
A on bo kaznovan, kaj pa vojaki. Revež se je moral nekako rešit iz 'ječe', sedaj pa bo še kaznovan, kdo pa se ne bi rešil, tako razbije vsaj vrata WC-ja.
Maxx365 14.08.2018 07:55:40
si prebral do konca?
Več komentarjev