Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Robert Krenker

Robert in Matej sta se zapisala v zgodovino

N.J.
05. maj 2016, 13:34
1
Velikost pisave:

Robert Krenker je ekstremi športnik, ki že dlje časa skače z wingsuit obleko, tokrat pa je skok iz letala prvič izvedel v Sloveniji. Vse je posnel Matej Saksida, ki se je iz letala pognal opremljen z ekstremno hitrim športnim padalom.

Base skoki z wingsuit obleko sodijo med aktivnosti za tiste najbolj pogumne in adrenaline željne. Če vsaj malce sledite temu ekstremnemu športu, potem imate verjetno v spominu posnetek, na katerem Grega Ule v wingsuit obleki poleti z znamenite Sfinge, smeri v triglavski severni steni. Še enkrat si ga lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Tokrat sta z adrenalinskim posnetkom postregla Robert Krenker in Matej Saksida, ki sta skok izvedla nad Bovcem. Matej je za piko na i na koncu izvedel še atraktiven pristanek, kakršnega lahko izvedejo le pravi mojstri in ob ogledu katerega zagotovo ne boste ostali ravnodušni.

Date with Petra from Robert Krenker on Vimeo.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,7
glasov 9
Komentarjev: 1
 
dias 05.05.2016 17:13:02
Glede na to kakšne posnetke teh skokov lahko gledamo na YTB kanalu ni to nič. Pač skok iz letala s padalom in z wingsuitom v zraku se pa za par sekund srečata, what a big deal?. Letenje z wingsuitom zraven padalca pa res ni nekaj izrednega, kot da bi z zmajem letel zraven letala. Pogooglajte "Hang Glider Touches Down on Sail Plane" , ki ga je izvedel Matjaž Klemenčič, to je nekaj za videt, ne pa letenje zraven nekoga :-(
Več komentarjev