Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Žiga Rustja in Anika Horvat

Nastopil pred Plavim orkestrom ...

L.P.
11. junij 2018, 11:28
1
Velikost pisave:

Žiga Rustja je nastopil že minulega februarja v Stožicah, pred razprodano dvorano, pred koncertom skupine Plavi orkestar in pritegnil pozornost občinstva. V sredo bo imel v klubu ČinČin predstavitev druge plošče. Žiga pa poleg pevskih nastopov tudi strastno komentira MotoGP.

Ziga Rustja
(Foto: Matteo Prodan)

Žiga Rustja je izid druge plošče, ki nosi naslov 'Čas' na dan mladosti proslavil z velikim koncertom v Avditoriju Portorož. V sredo, 13. junija pa bo v ljubljanskem klubu ČinČin na Tobačni ulici ponovil vajo tudi za vse tiste, ki ga v Portorožu niste videli. Vstop na dogodek je prost in odprt za širšo javnost.

Pri ustvarjanju albuma so mu pomagali številni slovenski in italijanski glasbeniki: Drago Mislej Mef je prispeval besedilo za pesem 'Smo le ljudje', Anika Horvat je posnela ženski del dueta pri pesmi 'Nov list', pri nastajanju albuma pa so sodelovali še Matteo E. Basta, Giorgio Biselli, Matteo Rivierani, Mike 3rd in hrvaška pevka Jessica Atlič McColgan. Producentsko taktirko je ves čas držal Andrea F.

Album je nastajal dve leti, snemali so ga v več studijih – v studiu Hendrix (RTV- C Koper – Capodistria, v Studiu 106 (Parecag), v Prosdocimi Recording Studio v Italiji ter v studiu Andree F na Kanarskih otokih. V zadnjem letu so izšli prvi singli z albuma – 'Rabim samo tebe', 'Pozabi na vse' in 'Kralj zelenega peresa'. Na albumu je devet skladb.

'Čas je album, ki je nastopil v pravem trenutku. Pri 29. letih se ukvarjam s tem, kdaj moram zjutraj vstati, koliko časa bom nekaj počel, koliko časa je prav, da posvetim svojim najdražjim, koliko moj čas stane? razmišlja Žiga.

Žiga Rustja je tudi strastni komentator Moto GP-ja. Ne zamudite naslednje tekme v nedeljo, 17. junija, na Kanalu A in Voyo.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 1
 
primozk73 11.06.2018 08:28:57
Plavim orkestarjem???
Več komentarjev