Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Acocs Green

Ukradli avto, na zadnjem sedežu pa ...

M. A.
20. julij 2018, 14:25
1
Velikost pisave:

Izredno neprijetno je, če se zgodi, da vam ukradejo avto. Mamica komaj mesec dni stare punčke pa je ob tem doživela najhujšo nočno moro.

Bil je popolnoma običajen dan, ko se je 39-letna Claire O'Neill vrnila domov v manjše naselje Acocks Green v Birminghamu. Parkirala je avto in izstopila, nato pa želela iz avtomobila vzeti še svojo štiri tedne staro hčer, ko sta jo zgrabila dva moška in porinila na tla, nato pa sedla v avto in zbežala. O'Neillova je obupano kričala za svojo hčerko in se celo oklepala avta, a ga je sčasoma morala izpustiti in padla je po tleh.

Acocs Green
Na vratih hiše O'Neillovih so še vedno viseli napisi, da se je družini pridružila punčka. (Foto: Profimedia)

Policisti so zaslišali tudi sosede. 66-letna Anjana Chavda je povedala, da se ji je sprva zdelo, da med igro kričijo otroci, ko pa je pogledala skozi okno, je zagledala grozljiv prizor. 'Videla sem žensko, ki jo je za seboj vlekel avto. Močno se ga je oklepala, a sčasoma je avto pospeševal in padla je po tleh. Grozljivo je bilo,' je povedala. Njen mož Kanu je ob tem dodal: 'Ravno sem prišel iz hiše in sredi ceste na tleh zagledal žensko s krvavečimi koleni in glavo. Histerično je jokala. Takoj smo se sosedi zbrali okrog nje in jo poskušali potolažiti. Policija je prišla po petnajstih minutah, reševalci so potrebovali še dodatnih deset.' Več jih je dodalo, da gre za mirno sosesko in da se še nikoli ni zgodilo, da bi komu ukradli avto.

Acocs Green
Sosedje so obupani mamici takoj pomagali. (Foto: Profimedia)

Policisti so takoj organizirali iskalne ekipe po celotnem Birminghamu. Čez 45 minut so punčko našli pred zdravstvenim domom Small Heath. Tatova sta nepoškodovanega otroka pustila privezanega v otroškem sedežu.

Acocs Green
Punčko so našli pred bližnjim zdravstvenim domom. (Foto: Profimedia)

Glavni inšpektor tamkajšnje policije, Tony Cole, je dejal: 'Naša glavna skrb je bila, da se otrok čim prej vrne domov. Na ducate policistov je bilo vpoklicanih na pomoč in vesel sem, da se je punčka vrnila nepoškodovana. Še vedno pa smo odločeni, da tatova najdemo. Mamica, ki sta ji povzročila to nočno moro, tega dne zagotovo ne bo nikoli pozabila.'

Clare ONeill
Claire je danes objavila fotografijo iz bolnišnice. (Foto: Profimedia)

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 4
Komentarjev: 1
Rafaeluss 22.07.2018 09:19:48
Verjetno nista vedela da je otrok v avtu, v Sloveniji bi to bila olajševalne okoliščina in bi dobila 8 ur dela dobrodelnega, govorim tako delamo s kriminalci v Sloveniji.
Več komentarjev