Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

David in Victoria Beckham

Ujet tudi David Beckham z družino 

U.K.
07. avgust 2018, 08:28
0
Velikost pisave:

Po katastrofalnem potresu na Baliju je na otoku ujetih na tisoče ljudi. Med njimi je tudi nekaj slavnih osebnosti. 

Naključni mimoidoči so na Baliju s kamerami in telefoni ujeli tudi legendarnega nekdanjega nogometaša Davida Beckhama. Beckham je očitno dopustoval na otoku s svojo ženo ter otroki. Po informacijah britanskih medijev so na otok prišli dan pred potresom.

Zaradi potresa, v katerem je umrlo vsaj 142 oseb, na stotine pa je bilo poškodovanih, je na otoku obtičalo na tisoče turistov. Potres je nastal približno 15 kilometrov globoko in takoj po njem je vlada izdala opozorilo zaradi cunamija, ki pa ga na srečo ni bilo. Približno uro po katastrofi so nevarnost cunamija dvignili. Oblasti se seveda bojijo, da bo mrtvih še več, saj še niso našli vseh pogrešanih. 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 0
Več komentarjev