Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Trump in Trump ml.

Trump se ločuje

STA/N.J.
15. marec 2018, 11:12
3
Velikost pisave:

Newyorški opravljivi časnik New York Post na podlagi dobro obveščenih virov poroča, da se sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Donald Trump mlajši in njegova soproga Vanessa ločujeta. Par naj bi si zelo prizadeval ostati skupaj vsaj dokler Trump starejši ne konča predsedniškega mandata, a ni šlo.

Trump in Trump ml.
(Foto: AP)

Post poroča, da je težava v tem, da je Trumpov sin veliko na poti in zelo zaposlen, ko mora namesto očeta voditi družinske posle. Obenem naj bi bili prijatelji in sorodstvo zaskrbljeni nad njim zaradi popadljivih tvitov in medijskih izjav, s čimer sicer spet potrjuje rek, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Podobnosti z očetom je mogoče najti tudi drugje. Vanessa naj bi bila zelo zadržana oseba, ki ne mara žarometov in pozornosti javnosti zaradi moževega očeta, kar zveni zelo podobno, kot se je doslej uspelo izvedeti o prvi dami ZDA Melanii Trump.

Trump mlajši in Vanessa Haydon sta se srečala na modni reviji leta 2003, drug drugemu pa ju je predstavil Trump starejši. Prvo srečanje ni šlo najbolje in Vanessa je leta 2006 za New York Times povedala, da sta se nato znova srečala nekaj tednov kasneje na zabavi, kjer se najprej nista spoznala. Potem se jima je posvetilo, da sta se že srečala, je poročal časopis.

Poročila sta se leta 2005 na očetovem posestvu Mar-a Lago na Floridi, imata pa kar pet otrok. Že nekaj časa sicer ne živita več skupaj. To je postalo očitno pred kratkim, ko je nekdanja manekenka Vanessa odprla kuverto s sumljivim, a nenevarnim belim prahom. Kuverta je bila naslovljena na moža, vendar je prispela na newyorški naslov njene mame, kjer sedaj živi Vanessa.

Trump in Trump ml.
(Foto: AP)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,0
glasov 6
Komentarjev: 3
Ardene 18.03.2018 08:11:03
a je to tisti, ki v Afriki za zabavo pobijali živali, tudi tiste, ki jim grozi izumrtje?
 
niaAnww 15.03.2018 14:00:29
Mislim čestitam za naslov. A vas še ni izučilo, da je zavajanje uporabnikov grda razvada. Čudno da ga niste še pod top novice objavili na naslovnico. Enkrat pacient vedno pacient
MihaK77 15.03.2018 14:28:13
Najbolje bi bilo, da zaradi zavajanja vsi skupaj bojkotiramo POOP TV. Se da tudi drugje izvedeti manj zavajajoce novice.
Več komentarjev