Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Tamara Ecclestone-naslovna

Top 5 seksi svetovnih milijonark

L.P.
08. julij 2018, 10:51
2
Velikost pisave:

Pred kratkim smo predstavili pet svetovnih najbolj seksi milijarderk. Zdaj pa predstavljamo 5 seksi svetovnih milijonark.

Tory Burch

Tory Burch je ameriška modna dizajnerka, poslovna ženska in filantropistka. Za svoje delo je prejela že mnogo modnih nagrad. Je tudi direktorica svoje modne blagovne znamke. Forbes jo je na lestvici najvplivnejših žensk na svetu uvrstil na 73 mesto. Prejšnje leto je imela v lasti več kot 519 milijonov evrov.

@jeannedamas in our daisy tank suit #ToryStories

A post shared by Tory Burch (@toryburch) on

Charlote Casiraghi

Charlote Casiraghi je hčerka Caroline, princese iz Hanoverja in Stefana, italijanskega industrialista. Njeno premoženje je vredno več kot 860 milijonov evrov. Charlote je enajsta v vrsti za monaški prestol. Poklicno se je ukvarjala z jahalništvom in novinarstvom.

Style�de0d #charlottecasiraghi

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

Tamara Ecclestone Rutland

Tamara Ecclestone Rutland je britanska modelka, televizijska osebnost in hčerka nekdanjega vodje skupine Formule 1, Bernieja Ecclestona. Po podatkih, ki jih navaja The Sun naj bi bilo njeno premoženje vredno več kot 263 milijonov evrov.

Petra Ecclestone Stunt

Tudi mlajša hčerka nekdanjega šefa Formule 1 Bernieja Ecclestona je mlada, lepa in bogata. Na svojem računu ima več kot 258 milijonov evrov. Tako kot njena sestra Tamara se preživlja kot modelka in modna dizajnerka.

Ivanka Trump

Ivanka Trump je hčerka ameriškega predsednika Donalda. Preživlja se s svetovanjem očetu in z vodenjem svoje modne blagovne znamke. Poročena je z ameriškim poslovnežem Jaredom Kushnerjem. Ivanka ima v lasti več kot 75 milijonov dolarjev.

Peak-a-boo! ♥️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glasovi 3
Komentarjev: 2
janfilimon 07.07.2018 21:21:05
Ivanka Trump je hčerka ameriškega predsednika Donalda in prve dame Melanie Trump??? Kreteni!!!
brezcasni 07.07.2018 22:39:07
ha ha..res je..nimajo pojma kaj pišejo ali pa ne preverijo podatkov....najbrž oboje....
Več komentarjev