Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Državni prvaki 2018-nogomet-olimpija-naslovna

To so počeli Olimpijini navijači

L. P. / L.P./sta
28. maj 2018, 08:31
0
Velikost pisave:

Več sto navijačev Olimpije se je v nedeljo zvečer zbralo v centru Ljubljane z namenom proslavljanja naslova državnega nogometnega prvaka. Slavje je doseglo vrhunec ob prihodu članov ljubljanskega moštva z osvojenim pokalom.

Slavje navijačev zeleno-belih, ki se je po zadnjem sodniškem pisku začelo že na zelenici Športnega parka Domžale, se je v naslednjih urah preselilo v prestolnico. Na ulicah je bilo tako zvečer videti številne avtomobile z navijači, ki so naslov proslavljali s hupanjem, skandiranjem različnih navijaških gesel ter mahanjem šalov in zastav.

Sledilo je druženje navijačev na Prešernovem trgu, kamor so okoli 21.30 prišli tudi igralci Olimpije. Več sto navijačev je prihod moštva pozdravilo z bučnim navijanjem in prižiganjem bakel, s katerimi so enega osrednjih ljubljanskih trgov osvetlili zeleno.

Igralci so se na Prešernovem spomeniku pomešali skupaj z navijači, s seboj pa so prinesli tudi pokal državnega prvaka, ki je nato krožil med zbranimi na spomeniku. Ob tem so navijači na trgu bučno peli navijaške pesmi in skandirali "kanta je naša".

Med skandiranjem navijačev Olimpije je bilo slišati tudi izraze podpore za glavnega trenerja Igorja Bišćana, okoli katerega je v zadnjem času vse več ugibanj glede njegove prihodnosti v klubu. "Z Bišćanom je prihodnost Olimpije svetlo zelena," je povedal navijač Stane.

Dogodek na Prešernovem trgu je spremljalo nekaj deset policistov v posebni opremi, ki so večino časa dogajanje opazovali od daleč, le ob zaključku sicer nenapovedanega shoda so za zagotovitev reda in miru posredovali proti manjši skupini navijačev.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasova 2
Komentarjev: 0
Več komentarjev