Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Tina Maze

Mokri užitki Tine Maze

U.S.
23. april 2013, 11:33
13
Velikost pisave:

Naša najboljša alpska smučarka Tina Maze se je po nadvse uspešni sezoni odpravila na zaslužene počitnice na Maldive, kjer si je v družbi vodje svoje ekipe Team to aMaze in svojega srčnega izbranca Andree Massija napolnila baterije za novo sezono.

Tina Maze na počitnicah
"Imela sva se čudovito," je s svojimi oboževalci vtise z nedavnih počitnic delila naša najboljša smučarka. (Foto: Facebook)

Kako pomembna bo prihodnja smučarska sezona, se zaveda tudi nosilka velikega kristalnega globusa za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala Tina Maze, ki se je prav zato letos odločila počitnice preživeti nekje na toplem, daleč stran od oboževalcev, medijev in vsega pompa, ki ga je deležna v beli karavani.

Užitkom ni bilo videti konca ...

Topli sončni žarki, ležerno poležavanje na plaži, turkizno morje …, vse to so Maldivi, ki jih je Tina izbrala za letošnjo destinacijo. "En vroč, sončen, turkizen in moker pozdrav vsem mojim oboževalcem. To je raj!" je zapisala že pred nekaj časa, ko je objavila prvo fotografijo z letošnjih počitnic.

Objavila fotografijo v kopalkah

Kakšen dan zatem je sledila nova. "Zdi se mi, da sem rojena pod srečno zvezdo (poglejte v sonce)," je zapisala pod fotografijo, na kateri je lepo videti silhueta njenega telesa. Sončni zahod je naravnost osupljiv in tudi majhna zvezdica, ki se je narisala v sončnem odsevu, je res nekaj posebnega. In ko so bili njeni oboževalci že prepričani, da Tine v kopalkah ne bomo videli, jih je Črnjanka presenetila še z zadnjo fotografijo, na kateri je združila nekaj utrinkov z rajskega dopusta, kjer je uživala v družbi svojega partnerja Andree Massija.

Tina Maze na počitnicah na Maldivih
"Zdi se mi, da sem rojena pod srečno zvezdo (poglejte v sonce)," pravi Tina. (Foto: Facebook)

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,1
glasov 9
Komentarjev: 13
 
Wurz 17.11.2013 13:17:36
Folk, vam je vse bedno, Maldivi so kur*c, Tina je podn, vsi vse veste, večina vsa itak točno ve, kakšna je Tina kot oseba, saj jo ja poznate od rojstva, kajne. V glavnem: vi lepo pijte pivo na kavču, bodite lepo zagrenjeni, zavaljeni, hodite v Umag, tam je tko najlepše... Ga ni članka, da ne bi nekdo kritiziral in jamral. Meni je Tina super športnica, kakšna je po karakterju me ne zanima, vesel sem, da nas (skoraj) vse razveseljuje in ji privoščim Maldive, Havaje in goro denarja, redkokdo si ga zasluži bolj od nje.
 
egecan 14.11.2013 09:33:33
ti Maldivi pa niso nič posebnega, po 3 dneh imaš vsega polno kapo, drugega kot turkizno morje itak ni....dolgčas, je res samo za zaljubljence , ki ne rabijo nič drugega kot sebe.....ljudje ne sekirajte se za to, je JADRAN 100 x lepši.......preverjeno
sherlock2 11.03.2014 04:45:12
Razen tega , da ti pride kelner in ti reče ...šta očeš da jedeš ?
 
egecan 14.11.2013 09:30:59
pa kaj naslov , jaz ga cisto prav razumem.....po dobri tekmi paše dober s-x , zakaj bi se tega sramovala, to je čist zivljensko ,
Ma Teja 1 18.06.2013 23:22:04
ne morem verjet koliko nevoščljivosti ... :/
Aleš Stremljan 23.04.2013 12:00:44
minus ma pr mn, to ti je dopust materjalista in odvisnika popularnosti, poje že, še playboy slikce čakamo, BRAVO TINA
 
gvarana 23.04.2013 11:57:36
No kot športnica je vrhunska pa vse kot oseba je pa totaln podn.. Snema eno reklamo u merkatorju pa se zmrduje da hoče met bodygarde pa take fore.. pol ob polnoči spremeni uro iz 8 zutri na šest pa tko.. okol ušes
Slovenec-slovencu=pes 23.04.2013 10:58:06
hahaha zvezda v soncu. lepa primerjava. Me pa moti tisti preteči oblak nad zvezdo(mogoče asociacija na smučarsko zvezo slovenije?)
 
MEDIORAZ 23.04.2013 10:46:30
Popravek bi lahko bil iz ''..naša najboljša smučarka'' v najboljša smučarka na svetu.
 
RamzesII 23.04.2013 10:20:59
Dvoumen naslov, ...vreden popravka.
 
DeBill 23.04.2013 10:20:32
Ja, morata se maksimalno sprostiti in našpičiti za naslednjo sezono, cilji Ulage & co. so veliki. Planirajo medaljo v Sočiju in glede na vse je Tina praktično edina, ki jo lahko prinese. Fak in skakalci morajo imeti srečo, da jo, Tina pa nesrečo da jo ne. Saj bi za ostalo, recimo hokej morali Anžeta klonirati, Petra pa je že končala.
Več komentarjev